zaterdag 4 juli 2020 | week 27
Home » Algemeen » Bibliotheek en Taalpunt verruimen tijden
Elke week is er een digitaal Taalcafé.

Bibliotheek en Taalpunt verruimen tijden

Bibliotheek en Taalpunt verruimen tijden

Lansingerland – Nu de maatregelen wat versoepeld worden, veranderen zowel de openingstijden van de bibliotheek in Bleiswijk als die van het Taalpunt.

Sinds begin juni is de vestiging Bleiswijk van Bibliotheek Oostland weer open voor het lenen van boeken op maandag van 10.00 tot 13.00 uur en woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Net zoals in de vestiging Berkel is er een maximaal aantal bezoekers toegestaan, rekening houdend met anderhalve meter.
In elke vestiging van bibliotheek Oostland zijn hygiënische maatregelen genomen en is een routing aangebracht hoe men dient te lopen. Ook worden er nog steeds boeken thuisbezorgd bij wie dat liever heeft.
Vanaf 29 juni worden de openingstijden verder verruimd. Kijk voor meer informatie op de website: www.bibliotheekoostland.nl.

Taalpunt

Ook het Taalpunt is weer in aangepaste vorm van start gegaan in Berkel en Rodenrijs, elke vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. En de eerste inschrijvingen hebben inmiddels alweer plaatsgevonden. De fysieke taalontmoetingen starten ook mondjesmaat op en de taalmaatjes kunnen elkaar weer ontmoeten in Berkel als zij daarvoor een reservering maken bij Kimberly Steenbergen.
Elke week is er een digitaal Taalcafé via Jitsi-Meet, wat open is voor alle inwoners van Oostland op donderdag van 9.30 tot 10.30 uur. Meedoen? Mail of bel naar Kimberly Steenbergen, K.Steenbergen@bibliotheekoostland.nl en 06-45684590.