donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Algemeen » Bezorger van De Heraut brengt oliebollen naar de Oranjehoeck
Teamleider Nico Huijts van de Oranjehoeck nam de oliebollen in ontvangst.

Bezorger van De Heraut brengt oliebollen naar de Oranjehoeck

Bezorger van De Heraut brengt oliebollen naar de Oranjehoeck

Bergschenhoek – Tygo Pos is al een aantal jaren bezorger van De Heraut en de folders. Hij bracht zijn kerstgedachte in de praktijk!

“Met de feestdagen wens ik de lezers van De Heraut altijd persoonlijk hele fijne dagen. Vanwege de corona vond ik dit nu niet passend, maar wilde ik toch iedereen fijne dagen wensen. Na even brainstormen hoe ik dit dan wilde doen, had ik al snel een idee. Ik zette mijn kerstgedachten op papier en dacht hierbij ook aan de ouderen die in deze tijd het met minder aandacht moeten doen, dus bedacht ik de oliebollenactie. Door middel van het plaatsen van een QR-code op mijn kerstwens konden de lezers vrijwillig een donatie doen voor dit goede doel. Heel veel lezers hebben hier gehoor aangegeven, waarvoor mijn dank”, aldus Tygo.
Dinsdag 29 december kon hij de bewoners met oliebollen verblijden. Teamleider Nico Huijts van de Oranjehoeck nam de oliebollen in ontvangst. “Mijn actie is geslaagd en ik ga me nu beraden welk goede doel ik in 2021 rond de feestdagen wil gaan sponsoren. Ik wens u een mooi en gezond 2021.”
Dat wensen wij deze positief ingestelde bezorger ook toe!