donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » Berkelse winkeliers verrassen 35 vaders met een borrelbox
De 35 boxen werden vlak voor de aflevering samengesteld.

Berkelse winkeliers verrassen 35 vaders met een borrelbox

Berkelse winkeliers verrassen 35 vaders met een borrelbox

Berkel en Rodenrijs – Een kleine driehonderd vaders leken het verdiend te hebben een borrelbox te ontvangen van de winkeliers van Berkel Centrum. Dat kon worden opgemaakt uit de vele kaartjes die binnen kwamen en waarop de naam van een vader stond vermeld.

Trees Borkus-Henskens

De winkeliers wilden in totaal 35 vaders op Vaderdag verrassen met een feestelijke borrelbox en daar konden alle vaders voor in aanmerking komen. Met op het aanmeldingskaartje – dat in sommige gevallen zelfs leuk werd versierd door de aanmelders – niet alleen de naam en het adres van de vader, maar ook veelal de reden waarom hij die leuke verrassing verdiende.

Op pad

Alle ingeleverde kaarten gingen in een grote bak, waarna er op goed geluk 35 uit werden getrokken. Het merendeel bleek uit Berkel en Rodenrijs, maar er waren ook enkele gelukkigen in de andere kernen. Zondag rond het middaguur werden de boxen allemaal samengesteld en klaargemaakt om aan de vaders te gaan presenteren. Klokslag twaalf uur vertrokken de teams van Berkel Centrum elk met een fiks aantal dozen in de achterbak. En wat glommen de vaders die niets vermoedend de deur openden en daar werden verrast met een goedgevulde en smakelijk ogende borrelbox voor vier personen, zodat de hele familie ook mee kon proeven en genieten.
Een geslaagde actie van de winkeliers van Berkel Centrum; juist in een tijd waarin het anders gaat dan je zou willen, maar waar een verrassing meer dan welkom bleek.