zaterdag 28 november 2020 | week 48
Home » Advertorial » Behoud een jeugdige zomergloed

Behoud een jeugdige zomergloed

Behoud een jeugdige zomergloed

Bergschenhoek – Naarmate de zomer verstrijkt merk je wellicht wel dat je huid wat droger aanvoelt. Droogtelijntjes worden zichtbaar en de diepere rimpels vallen nog iets meer op doordat ze wit blijven en niet mee kleuren met de rest van de huid. Skin+Surgery Clinics adviseert de beste behandelingen voor een stralende zomergloed, die ook na de zomer aanhoudt.

Allereerst kunnen kraaienpootjes en de fronsrimpel eenvoudig verholpen of verminderd worden met Botox. Botox relaxeert de spier, ontspant de huid, waardoor de rimpel uiteindelijk minder zichtbaar wordt. Het is belangrijk om de huid goed te blijven verzorgen. De huidproducten van SkinCeuticals zijn een echte aanrader, te koop in de kliniek of webshop van Skin+Surgery Clinics. De Ultra Facial Defense is de ultieme zonbescherming en verzorging in één voor het gezicht. Daarnaast is het belangrijk om de huid te exfoliëren. Boek een intens hydraterende Hydrafacial behandeling als ultiem cadeau voor jezelf. Je dode huidcellen zijn in een mum van tijd verdwenen zonder dat je huid ruw behandeld wordt. Deze unieke huidbehandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. Het staat bekend om de fantastische glow die je direct al na de behandeling ervaart en het verbetert de kwaliteit van jouw huid.

Skinbooster

Aan het einde van de zomer raadt Skin+Surgery als oppepper een skinbooster aan voor de huid. Hyaluronzuur heeft een vochtbindend vermogen die als een spons het vocht absorbeert. Door op verschillende plekken hyaluronzuur te injecteren, krijgt de huid iets meer volume, verbetert de elasticiteit en worden de fijne lijntjes verzacht. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Vaak zijn er drie behandelingen nodig met een tussenpose van vier weken. De skinbooster is ook bij uitstek geschikt voor jongere vrouwen waarvan de huid de zichtbare sporen van zonneschade, roken of een ongezonde levensstijl draagt. Een hersteltijd is er nauwelijks, je huid zal al snel stralen als nooit tevoren.
Voor meer informatie www.skin-surgery.nl , Leeuwenhoekweg 4, Bergschenhoek, tel. 010-3105620.