dinsdag 14 juli 2020 | week 29
Home » Advertorial » Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Berkel en Rodenrijs – Vier avonden wandelen, onderweg een appel eten, een heleboel keer ‘Ik heb een potje met vet’ zingen, af en toe een plons regen incasseren, nadien blaren tellen, en aan het eind van de rit een zak snoep, een bosje bloemen en een medaille innen – als het meezit onder begeleiding van de plaatselijke fanfare. Gezelligheid!

Wereld Dorpen voor Kinderen geeft deelnemers dit jaar de kans geld in te zamelen voor kansarme kinderen in Mexico. Met de campagne Stappen die tellen geeft de stichting per elke opgehaalde tien euro een paar schoenen aan een kind in een van de dorpen in Mexico waar ze actief is. ‘Zo heeft de campagne impact op de levenskwaliteit van een kind,’ aldus Wereld Dorpen voor Kinderen. De stichting hoopt €25.000 op te halen en zo 2.500 kansarme kinderen van nieuwe schoenen te kunnen voorzien.

Senna Bellod, een kinder influencer die heel veel kinderen volgen op YouTube en Instagram, liep al voor dit goede doel mee en maakte hierover een YouTube video.

We willen graag dat deze sponsorloop onder zoveel mogelijk kinderen en ouders onder de aandacht wordt gebracht.
Je kan namelijk heel makkelijk meedoen door je in te schrijven voor de lokale Avondvierdaagse, vervolgens het actiepakket te downloaden en zoveel mogelijk sponsors te vinden, de Avondvierdaagse uit te lopen en het geld in te zamelen. Het uitgebreide actiepakket voor de campagne ‘Stappen Die Tellen’ van Wereld Dorpen voor Kinderen downloaden kan hier: www.werelddorpenvoorkinderen.nl/stappen-die-tellen.

Jullie zouden ons onwijs helpen als jullie deze campagne willen delen, ook bijvoorbeeld op jullie socials. Dit is zeker ook leuk nieuws voor de kinderen die nog deze dagen lopen en iets voor het goede doel willen doen!