donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » Anovi Keukens feestelijk geopend
De vlaggen gaan in top. Met v.l.n.r. financieel directeur Willem van Lit algemeen directeur Arjan van Dijke en operationeel directeur Aart de Bruin.

Anovi Keukens feestelijk geopend

Anovi Keukens feestelijk geopend

Berkel en Rodenrijs – Het werd een bescheiden feestje, maar alle medewerkers van de D.B. Keukengroep elders in het land konden er gelukkig op afstand van meegenieten via een videoverbinding. Van de feestelijke opening van Anovi Keukens die dinsdagmiddag 16 juni een schitterende showroom opende aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs.

Trees Borkus-Henskens

Bedrijfsleider Henry Boogaard heette zijn gasten welkom en vertelde in het kort over het vinden van de locatie en de vele voorbereidingen die in de achterliggende weken waren uitgevoerd om er een schitterende showroom van te maken. Vervolgens gaf hij de microfoon door aan de oprichter en algemeen directeur Arjan van Dijke.
“Ondanks de coronacrisis en een tijd waarin het wat minder gaat, moeten we als D.B. Keukengroep zorgen dat we zo interessant mogelijk zijn voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. Daarom hebben we graag geïnvesteerd in de ontwikkeling van deze prachtige nieuwe vestiging,” onderstreepte de grondlegger. “We zijn blij en dankbaar dat we vandaag de openingshandeling mogen verrichten van de negende vestiging. Al moet ik er meteen eerlijk bij zeggen dat de huidige omvang van de D.B. Groep in de beginjaren nooit de bedoeling was. Het is ons overkomen en daar hebben we met elkaar hard aan gewerkt; samen met getalenteerde en enthousiaste collega’s. We moeten er samen dan ook megazuinig op zijn dat die drive en die saamhorigheid verder versterkt worden; een van de belangrijkste kurken waar de D.B. Keukengroep op drijft.”
En tot de Berkelse collega’s: “Jullie mogen trots zijn op het werk.” Henry, al jaren werkzaam bij de D.B. Keukengroep, werd nogmaals bedankt voor zijn jarenlange noeste arbeid. Hem wacht nu een nieuwe uitdaging met een prachtige showroom en binnen een verzorgingsgebied waar miljoenen mensen wonen. “Gesteund door topverkopers Bart in ’t Veld , Paul Boogaard, Bart Aageenbrug en het ervaren team van de D.B. Keukengroep.”
Na deze lovende woorden volgde het officiële moment. Het hijsen van drie vlaggen door de directieleden van de D.B. Keukengroep. Samen met algemeen directeur Arjan van Dijke waren dat operationeel directeur Aart de Bruin en financieel directeur Willem van Lit.