zaterdag 6 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » Alt ID presenteert verrassend aanbod
Ilona presenteert een collectie waar je blij van wordt.

Alt ID presenteert verrassend aanbod

Alt ID presenteert verrassend aanbod

Vier jaar geleden streek Ilona van de Merkt in Bleiswijk neer met een shop in shop concept in het pand van Moodz Home aan de Dorpsstraat 64-A. Na anderhalf jaar vertrok Moodz Home en kreeg Ilona de beschikking over de hele winkel. Alt ID; een verrassende zaak met stijlvolle dameskleding en accessoires, gecombineerd met een vleugje interieur items van Urban Nature Culture. Ilona geeft op afspraak ook persoonlijk stylingadvies. Met haar ervaring biedt ze voor fashion en styling de helpende hand, ook bij jou thuis.

Alt ID staat voor Alternatieve Spraakmakende Identiteit en Stijl! Alt ID biedt de klant een beleving die zich onderscheidt door de combinatie van mooie kwaliteit, persoonlijke service en verantwoorde prijzen. Door het selecteren en combineren van toonaangevende kledingmerken krijgt de moderne vrouw een beleving van kwaliteit die ook garant staat voor een authentieke stijl. Stoer, eenvoud, vrouwelijk met af en toe een brutale knipoog of een gedurfd detail.

Kracht

In de rekken veel basics van mooie merken in een goede kwaliteit. Kwaliteit die mooi blijft, ook volgend jaar nog “Daar heb ik bewust voor gekozen en dat weten ook de klanten. Regelmatig komt hier iemand binnen die vertelt: ‘m’n groene trui is op; ik kom voor een nieuwe!’ in de verwachting dat ze dezelfde kwaliteit weer kan vinden. Alt ID is een zaak voor alle leeftijden met een collectie in het middensegment. De kracht ligt hem ook in een eerlijk advies. Goed gestyled en kleding die bij je past. Zoekt de klant iets voor een bepaald feestje of een andere speciale gelegenheid, dan nemen we daar alle tijd voor om iets passends uit te zoeken.”

Merken

Alt ID biedt een ruime keuze van onder andere de merken American Vintage, Co’Couture, Dante 6, By Bar, Alix the Label, mooie sjaals van Bufandy, handgemaakte tassen van Sanne Rose en van het merk Cluse zowel sieraden als horloges. Op de site www.altid.nl is al een goede indruk te krijgen van de collectie. De winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.