maandag 8 maart 2021 | week 10
Home » Algemeen » Alpha-cursus 2021 start online
Het Alpha-team 2021 v.l.n.r. Renske Guido Pieter Johan Tamara en Carina.

Alpha-cursus 2021 start online

Alpha-cursus 2021 start online

Lansingerland – Op zoek gaan naar de zin van het leven, samen met anderen. Dat is Alpha. Tijdens circa twaalf intractieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Dit jaar kan dat vanuit huis, de Alph- cursus gaat online.

De Alpha-cursus start woensdag 3 februari met een eerste online informatieavond. Het is een cursus voor jong en oud en deelname aan Alpha is gratis. De cursus is zeer geschikt als je niet bekend bent met het christelijk geloof en je jezelf wilt verdiepen in de basis hiervan. Daarnaast kan de Alpha-cursus je ook helpen om je geloofsleven nieuw leven in te blazen.
Elke cursusavond begint om 19.45 uur met een online koffiemoment. Vervolgens wordt een inleiding gehouden over een specifiek onderwerp. Voorbeelden hiervan zijn: ‘Wie is Jezus?’, ‘Wat is bidden?’ ‘Hoe kan ik geloven?’ of ‘Wat doet de Heilige Geest?’. Daarna volgt een gesprek in kleine groepen. De avond wordt om 21.30 uur afgesloten.
De afgelopen jaren hebben al heel wat deelnemers de cursus gevolgd en hem als waardevol bestempeld in hun zoektocht. Misschien ook iets voor jou? Geef je dan op voor de online informatie avond op 3 februari aanstaande. Stuur hiervoor mailtje met je naam, e-mail en telefoonnummer aan alpha@hervormd.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.alpha-cursus.nl .