maandag 1 maart 2021 | week 09

Algemeen

Winactie van de HZG was groot succes

Berkel en Rodenrijs - Aangezien we allemaal thuis moeten zitten en dus niet naar een wellness kunnen heeft de Hollandse Zorg Groep bedacht dat iedereen wel een wellness in zijn eigen huis kan creëren, om even lekker te ontspannen. Tenslotte is de Hollandse Zorg Groep een thuiszorgorganisatie. Door mee te doen aan de winactie op Facebook en Instagram kon je een supergaaf Rituals pakket winnen.

Lees meer

Claudia van der Starre maakt verhalen in beeldvorm

Bergschenhoek - Claudia van der Starre schrijft verhalen. Ook al zet ze geen letter op papier. Haar woorden, zinnen en verhalen bestaan uit beelden. Even indringende als intrigerende foto's, waarin diverse verhaallijnen naadloos bij elkaar komen in het plot; de uiteindelijke foto. Gemaakt door haar trouwe metgezel, de Nikon-camera. En verzameld in CSFOTOFOCUS, haar onlangs verschenen boek.

Lees meer

Ondernemen in 2021

Oostland - VNO-NCW Oostland hield donderdag 18 februari jongstleden een bijeenkomst bij Muller & Co in Berkel en Rodenrijs. Vanzelfsprekend digitaal. Inmiddels zijn de meeste ondernemers daar wel aan gewend.

Lees meer

De ‘Vraag van de week’

Vorige week vroegen we u of u van plan bent uw stem bij de Tweede Kamerverkiezingen uit te gaan brengen? Tachtig procent van de lezers die aan deze peiling meededen gaat stemmen, en dat is goed nieuws voor de democratie.
De nieuwe vraag is: kunnen de lockdown maatregelen verder versoepeld worden?

Lees meer

Stuur DE waardepunten op voor kankeronderzoek

Lansingerland/regio - Het Daniel den Hoed Fonds haalt geld op voor kankeronderzoek door het Erasmus Medisch Centrum. Bert Barendrecht (77) is vrijwilliger voor het fonds en merkte, dat er tijdens de coronacrisis nauwelijks acties worden opgezet om geld op te halen voor kankeronderzoek. Daarom heeft hij zelf een landelijke actie opgezet waarbij mensen gratis hun Douwe Egberts-, Pickwick- en Perlawaardepunten naar het fonds op kunnen sturen.

Lees meer

Ronde Tafel zet ouderen een dag in het zonnetje

​​​​​Berkel en Rodenrijs - Normaal organiseert de Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs eind maart het Concert at the Park in het Annie M.G. Schmidt park. Dit kon verleden jaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen en helaas zal het ook dit jaar niet plaatsvinden. Omdat zij toch iets wilden bijdragen gaan ze dit jaar borrelpakketten uitdelen aan de ouderen in de verzorgingshuizen in Lansingerland, op zaterdag 27 maart.

Lees meer

Verloren voorwerp

Bleiswijk – Zaterdag 13 februari heeft een inwoonster van Bleiswijk een gouden oorbel verloren voor de ingang van Albert Heijn in Bleiswijk. De oorbel was van haar moeder en heeft daardoor emotionele waarde. De eerlijke vinder kan zich bij de redactie van deze krant melden via redactie@de-heraut.nl of 010 – 511 88 92 (keuze 2).

Lees meer

Belastingaangifte bij Welzijn Lansingerland

Vrijwilligers van de Formulierenbrigade kunnen helpen bij het invullen van de belastingaangifte 2020. Indien u tot onderstaande doelgroep hoort kunt u een afspraak maken door te bellen naar Welzijn Lansingerland: tel. 010-5225545 (maandag t/m vrijdag 09.00- 17.00 uur).

Lees meer