dinsdag 7 juli 2020 | week 28

Advertorial

Filerijden bij start verkoop Rodenrijse Velden

Berkel en Rodenrijs - Geen zaal afgehuurd om donderdag 25 juni van start te gaan met de verkoop van woningen. Ditmaal organiseerde Janssen de Jong Projectontwikkeling een digitale verkoop van de woningen in fase 1 van nieuwbouwproject Rodenrijse Velden te Berkel en Rodenrijs. Alle verkoopstukken - waaronder de brochure - waren vanaf die dag online beschikbaar. Voor degenen die graag een fysieke brochure wilden hebben werd door medewerkers van Lagerweij en Fonk Makelaars een drive-thru georganiseerd waarbij geïnteresseerden een brochure kregen uitgereikt.

Lees meer

Huis vol Smaak opent de deuren

Lansingerland - Als het aan het Huis vol Smaak ligt eet heel Lansingerland vanaf nu op woensdag lasagne. Het Huis vol Smaak is al meer dan 25 jaar een onderscheidende landelijk opererende cateraar, maar bovenal een trotse inwoner van Lansingerland. Binnen het Huis vol Smaak zijn zes kwalitatief hoogwaardige partycatering labels gevestigd die hun sporen niet alleen hebben verdiend, maar tevens hebben gebundeld.

Lees meer

Winkeliers van Berkel Centrum verrassen vaders met Vaderdag Afgelopen zondag 21 juni stond het promotieteam van Berkel Centrum klaar om maar liefst 35 Vaderdag Borrelboxen weg te brengen in de regio. In deze bijzondere tijden wilden de winkeliers van Berkel Centrum vaders in het zonnetje zetten. Op gepaste afstand natuurlijk. Via de mail en een actiebrievenbus in de winkel konden …

Lees meer

Health Center Lansingerland floreert voor iedereen

Bergschenhoek - Fred en Sylvia Breetveld en hun medewerkers kijken terug op een druk, maar erg mooi eerste jaar van hun op 1 maart vorig jaar overgenomen Health Center Lansingerland aan de Bergweg-Noord 38/5 in Bergschenhoek. Het pand onderging een metamorfose; zowel van buiten als van binnen. Een sportief genot om er eens kennis mee te maken.

Lees meer

Anovi Keukens feestelijk geopend

Berkel en Rodenrijs - Het werd een bescheiden feestje, maar alle medewerkers van de D.B. Keukengroep elders in het land konden er gelukkig op afstand van meegenieten via een videoverbinding. Van de feestelijke opening van Anovi Keukens die dinsdagmiddag 16 juni een schitterende showroom opende aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs.

Lees meer

Vliegverkeer stap voor stap op gang op RTHA

Regio - Vanaf donderdag 18 juni verzorgt Transavia weer vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport. Malaga, Alicante, Ibiza, Girona (allen Spanje), Faro in Portugal en Split (Kroatië) zijn de eerste bestemmingen die in het vliegschema van Transavia zijn opgenomen vanuit Rotterdam.

Lees meer