maandag 1 maart 2021 | week 09

Advertorial

Fitnessbranche maakt vuist voor drie miljoen sporters

Lansingerland - De overkoepelende organisatie van Exclusieve Sportcentra (VES) maakt namens de fitnessbranche een vuist voor haar sporters. Zij worden door het kabinet stelselmatig ‘vergeten’, aldus een paginagrote advertentie in NRC en NRC next van maandag 22 februari.

Lees meer

Stefan Laban nieuwe eigenaar Hans van Straalen Tweewielers

Bleiswijk - Om nu te zeggen dat Bleiswijk in rep en roer was, is wellicht wat al te cru. Feit is dat het stoppen van rijwielhandelaar Hans van Straalen in het dorp voor de nodige reuring zorgde. Zijn telefoon stond in elk geval roodgloeiend. Op straat hadden Hans en zijn vrouw Gerrie zo het nodige uit te leggen.

Lees meer

De jongste wijnleverancier van Nederland

Bergschenhoek - Jordy Verboon is voor de regelmatige lezers van De Heraut een bekende verschijning. Geruime tijd deelde hij in deze krant zijn ervaringen over de kartwedstrijden. Nu mag hij zich met trots de jongste wijnleverancier van Nederland noemen.

Lees meer

Werken aan wie je echt wil zijn

Berkel en Rodenrijs - Simone Bos is in december 2020 gestart als franchisenemer van The Power Community, een concept dat zich door middel van coaching en fysieke training richt op een krachtig leven. In Nederland is dit concept tot nu toe op elf plekken gerealiseerd. Iedere studio werkt volgens dezelfde formule.

Lees meer

Eten met gemak, uitgebreid aanbod voor een breed publiek

Lansingerland - Nu boodschappen doen niet meer zo vanzelfsprekend is, bezorgt Eten met gemak op een veilige manier en in overleg met de klant koelverse maaltijden. "Bezorgen tot aan de voordeur of indien nodig gewoon tot in de koelkast", vertelt Wytze. Dit alles natuurlijk volgens de regels van het RIVM.

Lees meer

Ook zo’n last van je lijf?

Lansingerland - Het is niet zo gek dat je lichaam gaat protesteren met al die lessen achter elkaar online, waarbij je vaak niet geheel ergonomisch verantwoord achter je scherm zit.
Dit is geen hogere wiskunde en weten we allang. En toch, hou eens bij hoe lang je achter je scherm zit of aan je telefoon gekluisterd bent. Drie keer raden dat je van je stoel valt als je dat weet. Meer dan tien uur per dag is geen uitzondering meer!

Lees meer

Drie dagen feest voor dameskledingwinkel Puur

Berkel en Rodenrijs - Op zondag 14 februari is het precies 14 jaar geleden dat Nathalie de Jong en Miranda Lepping de deuren van hun kledingwinkel openden. Dit jubileum willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt er aankomend weekend groots uitgepakt.

Lees meer