zondag 20 september 2020 | week 38

Advertorial

Garagecomplex Berkel & Rodenrijs voldoet aan verwachtingen

De laatste braakliggende hoek van de Berkelse Poort is gevuld. Er is een complex gerealiseerd met daarin onder andere 49 garageboxen die inmiddels allemaal zijn verkocht. Vorig jaar startte de bouw en op 13 februari van dit jaar werden de boxen opgeleverd en konden de sleutels worden overhandigd.

Lees meer

Van Herk Makelaardij voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - In Zuid-Holland is Van Herk Makelaardij al lang een bekende naam, maar drie jaar geleden maakte ook Lansingerland kennis met de van origine uit Krimpenerwaard gestarte onderneming. Van Herk ging toen een samenwerkingsverband aan met het kantoor van Peter Veldkamp Makelaardij.

Lees meer

Vakgarage Breugem gaat een nieuw avontuur aan

Bergschenhoek - Met ingang van 1 oktober gaat Vakgarage Breugem in Bergschenhoek een nieuwe uitdaging aan. Na ruim 55 jaar zal de pomp - met uitzondering van de zaterdag - onbemand worden. ”Een nieuw avontuur, maar aantrekkelijk voor onze klanten, want daardoor worden de prijzen aangepast en kan elke klant rekenen op een scherpe prijs,” kijkt Ronald Breugem alvast vooruit.

Lees meer

Start verkoop fase 2 Rodenrijse Velden

Berkel en Rodenrijs - Janssen de Jong Projectontwikkeling en Vink Ontwikkeling starten op donderdag 17 september met de verkoop van de 26 woningen in fase 2 van nieuwbouwproject Rodenrijse Velden te Berkel en Rodenrijs.

Lees meer

Aangepaste Open Dag Het Muziekpand

Berkel en Rodenrijs - Normaal gesproken staat de open dag van muziekschool Het Muziekpand vol met muziekplezier, optredens van bands, koren en het houden van masterclasses. Helaas kunnen er dit keer vanwege corona geen optredens plaatsvinden en laat de ruimte het niet toe dat er veel mensen tegelijk in het pand aanwezig zijn. Toch is er een alternatief gevonden.

Lees meer

Nieuwbouw aan de Kruisweg

Kruisweg - In de bocht van de Kruisweg waar voorheen de woning van zijn grootouders stond ging donderdagochtend 3 september de eerste paal de grond in voor de woning en restauratie van het bedrijf van Jeroen van den Berg.

Lees meer

Pannenkoe met vertrouwen de toekomst tegemoet

Berkel en Rodenrijs - De basis van Pannenkoe ligt in Lansingerland waar een authentiek stationsgebouw aan de Stationsweg in Berkel en Rodenrijs werd omgebouwd tot een gezellig en sfeervol restaurant dat de naam Pannenkoe kreeg. Inmiddels zijn er, verspreid in de regio, acht Pannenkoe’s.

Lees meer

Bij Henny opent de deuren

Berkel en Rodenrijs - Het was al jaren een wens van Henny van der Heiden en vanaf 1 september werd die lang gekoesterde wens realiteit. Zij opende een eigen handwerkzaak op de hoek van de Nieuwstraat en de Noordeindseweg; in het pand waar voorheen Jaap de Vogel zijn sigarenzaak had.

Lees meer

Geen ALV Ondernemend Lansingerland

Lansingerland - In verband met de coronaperikelen is de Algemene Ledenvergadering van Ondernemend Lansingerland in het voorjaar verzet naar 15 september. Het bestuur heeft echter tijdens de laatste bestuursvergadering besloten om de Algemene Ledenvergadering definitief te annuleren.

Lees meer

Miljoenenontbijt Oostland: ‘Ondernemer op de troon’

Oostland - Op woensdagochtend 16 september organiseert VNO-NCW Oostland het traditionele Miljoenenontbijt. Dit jaar bij Anthura in Bleiswijk. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst is er aandacht voor de vertaalslag van de politieke plannen uit de nationale Miljoenennota naar de betekenis voor ondernemers in onze regio.

Lees meer