dinsdag 24 november 2020 | week 48

Advertorial

Steven Biemond weer terug op ’t Hoekse honk

Bergschenhoek - Na een paar jaar van afwezigheid is Steven Biemond weer terug in Bergschenhoek. Met ingang van 1 september is hij aan de slag gegaan bij Fundament; op dezelfde plek waar ooit Biemond Verzekeringen gevestigd was. Steven zal voornamelijk zakelijke klanten van verzekeringsadvies gaan voorzien; iets wat hem goed past en waar behoefte aan was binnen het team van Fundament.

Lees meer

Huiswerkklas Lansingerland stimuleert en schept een band

Bergschenhoek - In de pubertijd gebeurt er van alles. Het puberbrein is volop in ontwikkeling en pubers hebben daarom begeleiding en sturing nodig. In Huiswerkklas Lansingerland leren scholieren onder deskundige leiding van Edith Bronkhorst hun huiswerk maken. Ze krijgen handvatten aangereikt om beter te kunnen plannen en leren.

Lees meer

Coffee to go bij De Hooge Rotterdamsche

Coffee to go bij De Hooge Rotterdamsche Bergschenhoek – Tijdens uw wandeling of fietstocht even pauzeren met een warm of koud drankje en hapje kan bij golfbaan brasserie De Hooge Rotterdamsche. Bij het clubhuis is sinds maandag 16 november een Coffee To Go geopend. Hier wordt dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur heerlijke koffie, thee, warme chocolademelk en glühwein geschonken, …

Lees meer

Succesvolle heropening van de KaaZaaK

Bleiswijk - Op vrijdag 30 oktober vond de opening plaats van de gloednieuwe winkel van de KaaZaaK. Na twee weken verbouwen opende de kaasspeciaalzaak opnieuw zijn deuren, dit keer van het extra grote winkelpand. De winkel van vele kaasliefhebbers veranderde van 80 naar maar liefst 160 vierkante meter. Of het druk was? De rijen stonden letterlijk voor de deur.

Lees meer

Oostland Massages werkt ontspannend, helend en preventief

Berkel en Rodenrijs - Massage is geen luxe, maar noodzaak. Met massages kun je je lichaam onderhouden; preventieve aandacht. Want vooraf regelmatig goede zorg is beter dan genezen. Een duidelijke uitspraak van de twee masseurs die samen actief zijn in de praktijk Oostland Massages aan de Rodenrijseweg 4a in Berkel en Rodenrijs.

Lees meer

Het jaar 2020 geeft Spiering & Pluym vleugels

Oostland - De verhuizing van Autobedrijf Spiering & Pluym - enkele jaren geleden vanuit het centrum van Pijnacker naar een fraaie zichtlocatie op bedrijventerrein Ruyven aan de N470 - heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. Niet alleen de al jaren trouwe klanten van het bedrijf, maar ook veel nieuwe klanten weten inmiddels het fraaie pand te vinden om er met een gerust hart een auto te kopen, in te ruilen of voor onderhoud achter te laten.

Lees meer

Van Heiningen… al 50 jaar een eigen koers!

Berkel en Rodenrijs - Van Heiningen; een mooie zaak in hartje centrum die de oorsprong kent in Den Haag, waar Frans en Loes van Heiningen in 1955 van start gingen met drogisterij ‘De Kamille’. Op bezoek bij een zus in Berkel en Rodenrijs hoorden zij van de uitbreiding van het Berkelse winkelcentrum en verhuisden in 1970 van de stad naar het uitbreidende dorp. Hier openden ze hun nieuwe drogisterij-parfumerie op het plein aan de Kerkstraat. Twee jaar later startte Loes er tevens met een schoonheidssalon.

Lees meer