woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Politiek » Activiteiten

Activiteiten

Lansingerland – Op dinsdag 8 oktober organiseert Youz om 20.00 uur een interactieve ouderavond ‘Verleidingen in de pubertijd’ in het gemeentehuis van Lansingerland in Bergschenhoek. De (overgang naar de) puberteit is een grote stap die zorgt voor veranderingen op veel verschillende vlakken. Nieuwe vrienden, meer zelfstandigheid en misschien ook nieuwe verleidingen. Uw opgroeiende kind zal steeds meer de wereld gaan verkennen, zal misschien meer gaan gamen en social media gebruiken en komt mogelijk in aanraking met tabak, alcohol, lachgas of drugs. Hoe gaat u hiermee om?
Op vrijdag 11 oktober vindt er om 20.00 uur een gratis theatervoorstelling ‘Scheiden! Wat doet dat met een kind?!’ in de Cultuurfabriek in Bergschenhoek plaats. Deze interactieve voorstelling van theatergroep ONE2KNOW is voor ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms en vrienden die op een toegankelijke manier willen kijken, luisteren en praten over het effect van een scheiding op kinderen. Door emotionele, herkenbare en soms humoristische scènes onderzoekt het publiek de do’s en don’ts rond een scheiding. Het geheel wordt omlijst door zelfgeschreven liedteksten op herkenbare muziek.
Kijk voor de wijze van aanmelden en andere programma’s op www.lansingerland.nl/weekvandeopvoeding.

Check Also

CDA wil snel bouw appartementen voor senioren in Bleiswijk

Bleiswijk – Charles van Harn heeft namens het CDA het college van b. en w. nogmaals gewezen op de grote behoefte aan appartementen voor senioren. Uit het onderzoek dat in 2019 uitgevoerd is naar de woonbehoefte in Bleiswijk kwamen twee potentiele woonbouwlocaties in beeld, namelijk de percelen Lijsterlaan-Merenweg en Langevaart- Korenmolenweg. Wat houdt het college tegen om aan de slag te gaan?

Geef een reactie