vrijdag 5 juni 2020 | week 23
Home » Algemeen » Aanmelden klus voor NLdoet Lansingerland
Lansingerland - Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties kunnen klussen aanmelden voor NLdoet, te houden op 13 en 14 maart 2020. Of het nu gaat om schoonmaken, samen eten, het schilderen van een clubhuis of hulp bij het onderhoud van een natuurgebied, deze dagen staan tal van vrijwilligers voor jouw organisatie of vereniging klaar.

Aanmelden klus voor NLdoet Lansingerland

Aanmelden klus voor NLdoet Lansingerland

Lansingerland – Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties kunnen klussen aanmelden voor NLdoet, te houden op 13 en 14 maart 2020. Of het nu gaat om schoonmaken, samen eten, het schilderen van een clubhuis of hulp bij het onderhoud van een natuurgebied, deze dagen staan tal van vrijwilligers voor jouw organisatie of vereniging klaar.

Als de aanvraag aan de NLdoet voorwaarden voldoet, kan er voor 31 januari 2020 een financiële bijdrage van € 350,- worden aangevraagd. Hierbij geldt wel: op = op. Daarnaast ontvangt elke organisatie – zo lang voorradig – één NLdoet promotiepakket.
Meer informatie over het regelen van een klus of activiteit? Op nldoet.nl staat ook informatie voor klusaanbieders. Voor advies kunnen klusaanbieders en vrijwilligers ook contact opnemen met het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland door een mail te sturen naar: info@viplansingerland.nl.
NLdoet is de grootste vrijwilligersactie in Nederland. Meedoen met NLdoet brengt maatschappelijke organisaties en inwoners van Lansingerland bij elkaar.
Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Geef een reactie