vrijdag 25 september 2020 | week 39
Home » Advertorial » Aangepaste Open Dag Het Muziekpand
Berkel en Rodenrijs - Normaal gesproken staat de open dag van muziekschool Het Muziekpand vol met muziekplezier, optredens van bands, koren en het houden van masterclasses. Helaas kunnen er dit keer vanwege corona geen optredens plaatsvinden en laat de ruimte het niet toe dat er veel mensen tegelijk in het pand aanwezig zijn. Toch is er een alternatief gevonden.

Aangepaste Open Dag Het Muziekpand

Aangepaste Open Dag Het Muziekpand

Berkel en Rodenrijs – Normaal gesproken staat de open dag van muziekschool Het Muziekpand vol met muziekplezier, optredens van bands, koren en het houden van masterclasses. Helaas kunnen er dit keer vanwege corona geen optredens plaatsvinden en laat de ruimte het niet toe dat er veel mensen tegelijk in het pand aanwezig zijn. Toch is er een alternatief gevonden.

Voor degenen die echt geen idee hebben wat muziek maken is, worden de deuren toch opengezet.
De open dag wordt in blokken verdeeld en er zijn twee manieren om kennis te maken met Het Muziekpand. Wie graag wil kennismaken met de vele instrumenten waarin les wordt gegeven en deze ook wil uitproberen is welkom in de lesruimtes waar een docent of vrijwilliger klaar zit met onder andere gitaren, drums, saxofoon, trompet, viool, zelfs een echte vleugel, en de DJ/Producer ruimte met synthesizers, drumcomputer, outboard gear en mixers. Eén ronde duurt ongeveer 60 minuten.
De deuren staan ook open voor wie wil gewoon even wil kennismaken en vragen wil stellen, dit alles onder het genot van een bakkie koffie. Hiervoor is 30 minuten uitgetrokken.

Gratis kaartverkoop

Om het aantal personen en de veiligheid te kunnen garanderen is er een gratis kaartverkoop. Per kaartje mogen er maximaal vier (!) mensen uit hetzelfde huishouden naar binnen.
Kaarten zijn te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/opendagHMP. Op = op.
Wie al weet wat hij of zij wil, kan op de website de informatie checken en een afspraak maken voor een 1 op 1 proefles en op deze manier kennismaken.

Het Muziekpand is een muziekschool die overloopt van jonge enthousiaste conservatorium muzikanten (docenten) die vinden dat muziekonderwijs leuk moet zijn voor welke leeftijd dan ook. En wie denkt dat muziek maken alleen voor kinderen is heeft het mis. De oudste student tot nu toe is 86 jaar!
Naast de vele instrumenten biedt Het Muziekpand ook een Kleuterkoor, Kinderkoor, VocalGroup 12+ en een VocalGroup 21+.
Informatie: www.hetmuziekpand.nl .