donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » Aandacht voor jezelf bij Ayurtreat
Sharda in een van haar sfeervolle ruimtes van haar massage-, yoga- en coachingspraktijk.

Aandacht voor jezelf bij Ayurtreat

Aandacht voor jezelf bij Ayurtreat

Berkel en Rodenrijs – Wil je heerlijk kunnen ontspannen, in je kracht staan en goed voor jezelf zorgen? Al deze elementen komen terug in de massage-, yoga- en coachingspraktijk van Sharda Chedi. “Het is wetenschappelijk aangetoond dat massage en yoga ontspanning, geluksgevoel, vermogen tot concentratie en genezing bevordert. Kom eens langs om te ervaren wat ik voor jou kan betekenen.”

Sharda Chedi opende onlangs haar Ayurvedische massagepraktijk en coachingsbureau aan de Hyacinthlaan 99 in Berkel en Rodenrijs; een lang gekoesterde wens. Ayurveda is een natuurlijk helingssysteem uit India dat meer dan 5000 jaar oud is. Het woord ‘Ayurveda’ komt uit het Sanskriet en betekent: wetenschap van het leven of een praktische manier van leven. Een ayurvedische massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en werkt ook preventief voor het behoud van een goede gezondheid. Spierspanning wordt weggenomen wat leidt tot volledige ontspanning en reiniging van het lichaam. Ook gunstig voor mensen met slaapproblemen of vermoeidheidsklachten. De massages die Sharda aanbiedt zijn op ieders lichaam afgestemd volgens het ayurveda principe. In haar sfeervolle massagepraktijk verzorgt Sharda ook ontspanningsmassages met warme natuurlijke kruidenoliën die ervoor zorgen dat het lichaam volledig tot rust komt. Bij de Thaise yogamassage, die de oorsprong in India heeft, vindt de massage over de kleding heen op een comfortabele mat op de grond plaats. Het is een combinatie van Chinese accupressuur, yogastrekkingen, klassieke massage op spieren, botten en gewrichten en mindfulness.

Geen overbodige luxe

Een massage is geen overbodige luxe, maar de kapper, pedicure of schoonheidsspecialiste worden eerder bezocht dan jezelf een ontspanningsmassage te gunnen. Zorg dat innerlijk en uiterlijk goed verzorgd worden. “In mijn praktijk aan huis neem ik de tijd voor jou en na afloop kun je rustig bijkomen met een kopje thee.”
Naast ayurvedische massages biedt Sharda als gediplomeerd coach en yogadocente ook personal/life coaching en privé yogasessies aan. Hiervoor is een tweede aparte ruimte ingericht. “Vind je het heerlijk om buiten te wandelen en wil je liever of juist in deze tijd gecoacht worden in de buitenlucht? Ik bied ook sessies aan met wandelcoaching.”
De openingstijden van Ayurtreat zijn van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.
Kijk op www.ayurtreat.nl voor de mogelijkheden. Mail Sharda via info@ayurtreat.nl of bel/whatsapp naar 06 294 298 60 voor informatie of een afspraak.