dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Video-event met Karin Slaughter

Video-event met Karin Slaughter

Kantoorboekhandel Van Atten presenteert:

Video-event met Karin Slaughter

Berkel en Rodenrijs – Geen signeersessie in de winkel, maar wel een video-event met Karin Slaughter op 10 juni om 20.30 uur. Kantoorboekhandel Van Atten is blij dit event te kunnen organiseren.

“Karin Slaughter zou in juni 2020 naar onze winkels komen voor een signeersessie van haar nieuwe boek ‘Verzwegen’, maar helaas is dit vanwege het coronavirus niet mogelijk gebleken. Daarvoor in de plaats organiseren we een video-event”, vertelt Robbert van Atten.
“Wil je ook deelnemen aan dit exclusieve video-event bestel dan snel je boek en laat je mailadres achter. De eerste honderd boeken zijn door Karin gesigneerd. Je kunt om te reserveren een bezoek aan een van onze winkels brengen of een mail sturen naar: info@boekhandelvanatten.nl waarbij je aangeeft dat je gesigneerd boek wilt reserveren”, licht Robbert de spelregels toe.
Op basis van de inschrijvingen ontvang je een bevestigingsmail voor het video-event op 10 juni aanstaande.
Tijdens dit event wordt Karin Slaughter geïnterviewd en krijgen de deelnemers ook de kans om haar het hemd van het lijf te vragen. Het is mogelijk het event anoniem bij te wonen.
“Karin kan niet wachten om haar Dutchies en Flemmies weer te zien. Wij hebben er in ieder geval zin in om er een feestje van te maken”, aldus Robbert van Atten.
Kantoorboekhandel Van Atten is gevestigd in de Kerkstraat 8 in Berkel en Rodenrijs en in winkelcentrum Ackershof, Emmapark 110 te Pijnacker, www.vanattenboek.nl .

Check Also

Er is weer ambachtelijk schepijs bij Bakker Ammerlaan

Bleiswijk - Bakker Ammerlaan verkoopt weer ambachtelijk schepijs in de winkel aan de Plaats in Bleiswijk. Naast de lekkerste brood- en banketproducten kunnen klanten terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Achttien smaken om je vingers bij af te likken!

Geef een reactie