dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Sport » Zomertrainingen Schaatsvereniging Lansingerland van start gegaan
De pupillen krijgen een op hun leeftijdscategorie gerichte training.

Zomertrainingen Schaatsvereniging Lansingerland van start gegaan

Zomertrainingen Schaatsvereniging Lansingerland van start gegaan

Bleiswijk – Onder de naam ‘Summerkids’ zijn de pupillen van Schaatsverenigingn Lansingerland weer in training ter voorbereiding op het schaatsseizoen. Wekelijks op woensdagavond wordt er getraind op de velden van het recreatiegebied nabij clubgebouw de Sneeuwbal.

Een drietal trainers geeft de pupillen allerlei speelse oefeningen die aansluiten op de verschillende leeftijdscategorieën. De Summerkids training begint om 18.30 uur en duurt een uur.
Junioren trainen van 19.30 tot 20.45 uur. Deze leeftijdsgroep, van 13 tot ongeveer 18 jaar, krijgt een pittige training die er op gericht is straks in de winter weer op het ijs te kunnen presteren.
Masterskilltraining is de naam voor training van de senioren, een training gericht op coördinatie, balans, trainen van specifieke spiergroepen en conditie. Deze training staat onder leiding van Manon Spruit, een gediplomeerd schaatstrainster die schaatsers op gewestelijk en landelijk subtop niveau traint. Ook deze training start iedere woensdag om 19.30 uur.
Natuurlijk kan jij ook mee gaan doen. Aanmelden kan op het veld bij de trainers. Je kunt een aantal keer gratis meedoen alvorens je je als lid aanmeldt.
Informatie: www.schaatsvereniginglansingerland.nl of meld je direct aan bij de ledenadministratie, ledenadministratie@schaatsvereniginglansingerland.nl .

Check Also

Spits Roland Bergkamp stopt met voetballen

Bergschenhoek - De balvaste spits Roland Bergkamp heeft VV Katwijk verzocht om zijn nog een jaar doorlopende contract te ontbinden. VV Katwijk heeft na vele gesprekken het verzoek van de inwoner van Bergschenhoek ingewilligd, ondanks dat de club de beslissing ten zeerste betreurt.

Geef een reactie