dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Sport » Dak TOGB kantine voorzien van zonnepanelen
Links Theo de Groot (accommodatie zaken) en naast hem John van Dommelen (sponsor TOGB en uitvoerder project) op het zonnepanelendak.

Dak TOGB kantine voorzien van zonnepanelen

Dak TOGB kantine voorzien van zonnepanelen

Berkel en Rodenrijs – De zonnepanelen-installatie op het dak van de TOGB kantine is vrijdag 8 mei in gebruik genomen. TOGB bedankt sponsor J. van Dommelen Elektrotechniek voor het geleverde vakwerk en alle betrokkenen voor de inzet.

De totale installatie gaat naar verwachting zo’n 100.000 kWh per jaar opwekken, waarvoor TOGB van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een vergoeding ontvangt per geproduceerd MWh (de zogenaamde SDE+ subsidie). Verder gaat TOGB de opgewekte elektriciteit direct zelf gebruiken. Bovendien ontvangt TOGB een afgesproken vergoeding per terug geleverde kWh van Essent.
Een mooie mijlpaal in de geschiedenis van SV TOGB en een hele belangrijke stap in de verdere verduurzaming van het sportcomplex.

Check Also

Spits Roland Bergkamp stopt met voetballen

Bergschenhoek - De balvaste spits Roland Bergkamp heeft VV Katwijk verzocht om zijn nog een jaar doorlopende contract te ontbinden. VV Katwijk heeft na vele gesprekken het verzoek van de inwoner van Bergschenhoek ingewilligd, ondanks dat de club de beslissing ten zeerste betreurt.

Geef een reactie