dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Sport » Running2B loopgroep hervat training
Op afstand trainen.

Running2B loopgroep hervat training

Running2B loopgroep hervat training

Bergschenhoek – Vorige week woensdag en zaterdag mochten de lopers van Running2B loopgroep Bergschenhoek weer gezamenlijk trainen. Eerst nog even onwennig en gefocust op de de 1,5 meter afstand gingen de lopers verdeeld over drie groepen op pad vanaf het Berghonk en Boerderij Het Lansingerland. Aan de enthousiaste reacties van de lopers te horen was iedereen blij om weer als groep te mogen hardlopen. Ook de startersgroep, die meteen na de eerste trainingsweek te maken kreeg met de lockdown, was voltallig present en pakte de draad weer op. De trainers kijken tevreden terug op de opstart. Met wat kleine veranderingen wordt de komende tijd nog veiliger getraind. De hoop is dat deze ontwikkeling doorzet en dat er snel weer stappen kunnen worden gezet naar een zo goed als normale en gezonde situatie.

Check Also

Spits Roland Bergkamp stopt met voetballen

Bergschenhoek - De balvaste spits Roland Bergkamp heeft VV Katwijk verzocht om zijn nog een jaar doorlopende contract te ontbinden. VV Katwijk heeft na vele gesprekken het verzoek van de inwoner van Bergschenhoek ingewilligd, ondanks dat de club de beslissing ten zeerste betreurt.

Geef een reactie