dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Bed & Breakfast met Lansingerlandse inbreng

Bed & Breakfast met Lansingerlandse inbreng

Lansingerland – Vrijdag 22 mei om 20.30 uur is op NPO 1 bij MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien. In deze aflevering reizen de deelnemers af naar Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.
De deelnemers hebben één fijne overeenkomst; bij iedereen kan een plons in het zwembad gemaakt worden. Ruben en Marianne trappen af met hun B&B vlakbij Roosendaal. Behalve zwemmen, gaan de gasten ook nog skydiven. Daarna is het de beurt aan Hans en Joke die een bed & breakfast runnen in Zeeland. De aflevering eindigt in de B&B van Marielle en Ruud die in Lansingerland wonen. Na een sportief uitje op een soort loopfiets, mogen ook hier de gasten afkoelen in het zwembad.

Check Also

D66: Samen vieren we de zomervakantie in Lansingerland

Lansingerland – Deze zomer wordt anders dan andere, want veel van onze inwoners zullen door …

Geef een reactie