maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Nu ook online bestellen bij Bakker Ammerlaan

Nu ook online bestellen bij Bakker Ammerlaan

Nu ook online bestellen bij Bakker Ammerlaan

Lansingerland – Met het lekkers van Bakker Ammerlaan maak je er thuis gezellige dagen van. Van heerlijke taarten, tot kleine paasgebakjes, chocolade, heerlijk vers brood, stollen en natuurlijk de broodhaan. Alle producten zijn te bestellen via de bestellijst in de winkel en vanaf dit jaar ook online! Kijk op www.bakkerammerlaan.nl onder het kopje ‘Pasen bestellen’ en je bent in een paar klikken klaar. Alle bestellingen kunnen op vrijdag 10 en zaterdag 11 april worden opgehaald bij de winkel in de buurt. Maak er gezellige dagen van met elkaar!

Check Also

Er is weer ambachtelijk schepijs bij Bakker Ammerlaan

Bleiswijk - Bakker Ammerlaan verkoopt weer ambachtelijk schepijs in de winkel aan de Plaats in Bleiswijk. Naast de lekkerste brood- en banketproducten kunnen klanten terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Achttien smaken om je vingers bij af te likken!

Geef een reactie