maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Sport » Tafeltennissers TOGB 1 gaan naar de Eredivisie
Milo de Boer van TOGB 1. Foto: Rob de Ruiter.

Tafeltennissers TOGB 1 gaan naar de Eredivisie

Tafeltennissers TOGB 1 gaan naar de Eredivisie

Berkel en Rodenrijs – Tafeltennisvereniging TOGB komt volgend seizoen uit op het allerhoogste niveau van Nederland: de Eredivisie.

In deze onzekere tijd vanwege het coronavirus heeft de NTTB besloten om de huidige competitie als niet gespeeld te beschouwen. Vanwege het kampioenschap van ttv TOGB in de najaarscompetitie 2019 is besloten om volgend seizoen een poule te maken met de huidige Eredivisieteams aangevuld met de twee kampioenen uit de najaarscompetitie. Dit zijn Westa uit Wessem en TOGB uit Berkel en Rodenrijs.
De doelstelling zoals die gesteld is, is hiermee bereikt. Het besluit werd afgelopen vrijdag bij TOGB met gejuich ontvangen.
De vraag is nu hoe de spelers door deze periode heen komen. Vanwege de maatregelen is clubgebouw Den Opper dicht en kan er niet getraind worden. Achter de schermen wordt er in ieder geval hard gewerkt om op allerlei fronten klaar te zijn.
Ttv TOGB is een verheugd met dit resultaat en hoopt een ieder komend seizoen weer te zien in Den Opper op het Hoge Land.

Check Also

Spits Roland Bergkamp stopt met voetballen

Bergschenhoek - De balvaste spits Roland Bergkamp heeft VV Katwijk verzocht om zijn nog een jaar doorlopende contract te ontbinden. VV Katwijk heeft na vele gesprekken het verzoek van de inwoner van Bergschenhoek ingewilligd, ondanks dat de club de beslissing ten zeerste betreurt.

Geef een reactie