dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Van der Linde Interieur blijft actief voor elke klant
Het Bleiswijkse bedrijf met een prachtig pand gevestigd aan de Jan van der Heijdenstraat is de specialist voor elk interieur.

Van der Linde Interieur blijft actief voor elke klant

Van der Linde Interieur blijft actief voor elke klant

Bleiswijk – Veel mensen blijven thuis, maar uit de berichten blijkt dat het coronavirus nauwelijks of geen invloed krijgt op het klussen en aanpassen van heel wat woningen. Van huis uit werken en veel samenzijn met de andere huisgenoten is er vaak de reden van dat bewoners ook zin krijgen in een ander interieur.

Bij Van der Linde Interieur staat de ruime, bijna 2000 m² grote showroom klaar met een aangepaste dienstverlening. “Uiteraard nemen wij het protocol in acht, maar omdat onze showroom ruim is opgezet kunnen de klanten in alle rust komen kijken naar wat wij te bieden hebben. Ruim opgezette stijlkamers met complete interieurs en daarin alles op het gebied van wonen en slapen. Naast meubels en wanddecoraties tevens een grote variatie in vloeren, wanden, verlichting, raamdecoraties en kasten die ook op maat gemaakt kunnen worden.”

Afspraak

Er kan altijd een afspraak worden gemaakt in de showroom, maar – zich houdend aan de gestelde richtlijnen – behoort ook een huisbezoek tot de mogelijkheden. Is de keuze gemaakt, dan komen vaklui raamdecoraties en/of vloeren inmeten en is de klant daar niet graag bij, dan is dat niet noodzakelijk.
Het gerenommeerde Bleiswijkse bedrijf, met een prachtig pand gevestigd aan de Jan van der Heijdenstraat, is de specialist voor elk interieur. Of het nu gaat om een woonadvies over een eenvoudig rolgordijn of een compleet interieurplan in 3D met advies van één van de interieurarchitecten: Van der Linde Interieur is er in thuis en realiseert elke woonwens zowel op maat als helemaal naar wens.

Thuiswerken

Wellicht dat veel huidige thuiswerkers de smaak te pakken hebben gekregen en ook na de coronacrisis kiezen voor helemaal of deels van huis uit werken. Van der Linde Interieur realiseerde al een groot aantal projecten en heeft daarmee expertise opgedaan in het op maat creëren van werkplekken; zowel wat betreft bureau en zitplek als de bijbehorende kasten en verlichting. Dit alles voor een optimale werkomgeving die nu ook thuis te realiseren kan zijn.
Een idee om eens inspiratie op te komen doen?

Check Also

Er is weer ambachtelijk schepijs bij Bakker Ammerlaan

Bleiswijk - Bakker Ammerlaan verkoopt weer ambachtelijk schepijs in de winkel aan de Plaats in Bleiswijk. Naast de lekkerste brood- en banketproducten kunnen klanten terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Achttien smaken om je vingers bij af te likken!

Geef een reactie