maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Wil je helpen? Meld je aan!

Wil je helpen? Meld je aan!

Wil je helpen? Meld je aan!

Lansingerland – In deze bijzondere tijd zijn er veel mensen die in een situatie terecht komen waar ze wel extra hulp en ondersteuning kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan ouderen en kwetsbare mensen. Welzijn Lansingerland ontvangt vragen van inwoners om hulp. Bij hulpvragen kan gedacht worden aan medicijnen of boodschappen halen, een praatje maken (telefonisch of online), hond uitlaten, maaltijdbezorging of op afstand helpen bij gebruik tablet of telefoon.
Mensen die hulp willen aanbieden kunnen contact opnemen met het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland via https://vacaturebank.viplansingerland.nl/vacatures/888 of info@viplansingerland.nl. De gegevens van de hulpaanbieder worden dan opgenomen in een bestand.
Medewerkers van Welzijn Lansingerland leggen de verbinding tussen de hulpvragers en de hulpaanbieders.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nlof 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter. Het VIP Lansingerland is onderdeel van Welzijn Lansingerland.

Check Also

D66: Samen vieren we de zomervakantie in Lansingerland

Lansingerland – Deze zomer wordt anders dan andere, want veel van onze inwoners zullen door …

Geef een reactie