zondag 29 maart 2020 | week 13
Home » Sport » HBR doneert deel voorraad aan Voedselbank
.

HBR doneert deel voorraad aan Voedselbank

HBR doneert deel voorraad aan Voedselbank

Berkel en Rodenrijs – Nu de sportkantines gesloten zijn, blijven veel clubs met hun voorraden zitten terwijl de houdbaarheidsdatum doorloopt. Dit bracht Wendy Hartman, bestuurslid sociale zaken van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, op het idee om een deel van de voorraad te schenken aan de Voedselbank Rotterdam. Ze deed op Instagram een oproep aan andere clubs om ook hun voorraadkasten en vriezers eens goed te bekijken. Ze kreeg veel positieve reacties. De Voedselbank Rotterdam was blij met de donatie.

Check Also

Berkelse wielerdag slaat een jaartje over

Berkel en Rodenrijs - Het bestuur van het wielercomité van de Berkelse Wielerdag heeft besloten om de 65ste Ster van Berkel, de jubileumeditie, te verplaatsen naar 2021. Dit nadat het bestuur de wielerdag al had verplaatst naar vrijdagavond 10 juni, in verband met Opperdepop. "Aflassen was niet makkelijk", weet voorzitter Leon Brabander, "maar deze tijd vraagt van veel ondernemers andere aandacht".

Geef een reactie