zondag 29 maart 2020 | week 13
Home » Sport » Panna Knock Out kampioenschappen in de huiskamer

Panna Knock Out kampioenschappen in de huiskamer

Panna Knock Out kampioenschappen in de huiskamer

Lansingerland – Bal hooghouden, passeerbewegingen en meedoen aan de dagelijkse challenge. Dat doen de Panna koningen en koninginnen in Lansingerland de komende tijd gewoon vanuit huis. Omdat het nu niet verstandig is om buiten met elkaar te gaan straatvoetballen, geven verschillende bekende straatvoetballers nu gratis online lessen.

De organisatie Sportief Besteed Groep gaat er samen met Panna Knock Out voor zorgen dat geen enkele voetballer stil hoeft te zitten. Daarom verzorgen ze vanaf maandag 23 maart allerlei inspirerende online voetbal video’s. Alle tips, tricks en video’s zijn gratis te vinden op de social media kanalen van Sportief Besteed Groep.
Natuurlijk leren de sportievelingen in Lansingerland de tofste trucs niet van zomaar iemand. Er zijn al een aantal bekende straatvoetballers die hebben toegezegd mee te werken aan dit sportieve en gezonde initiatief. Onder andere de straatvoelbaldocenten Nassar el Jackson en Easy Man zijn al hele leuke video’s aan het maken.
Dagelijks staan op de socials van Sportief Besteed Groep en haar werkmaatschappijen Haaglanden Beweegt, Alphen Beweegt, Lansingerland Beweegt en Rijnland Beweegt de leukste opdrachten op het gebied van voetbal.

Check Also

Berkelse wielerdag slaat een jaartje over

Berkel en Rodenrijs - Het bestuur van het wielercomité van de Berkelse Wielerdag heeft besloten om de 65ste Ster van Berkel, de jubileumeditie, te verplaatsen naar 2021. Dit nadat het bestuur de wielerdag al had verplaatst naar vrijdagavond 10 juni, in verband met Opperdepop. "Aflassen was niet makkelijk", weet voorzitter Leon Brabander, "maar deze tijd vraagt van veel ondernemers andere aandacht".

Geef een reactie