maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Jeugdsoos Pecto’s gesloten

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Het is tot na de verbouwing gesloten. Kijk op www.pectos.nl voor actuele info.

Geen klaverjassen Soccer Boys

Bleiswijk – Tot nadere berichtgeving wordt er niet gekaart bij Soccer Boys.

Bingo Crescendo afgelast

Bleiswijk – De bingo die op zaterdag 28 maart zou worden georganiseerd door muziekvereniging Crescendo Bleiswijk is afgelast in verband met de maatregelen tegen het Corona-virus. De bingo van 25 april gaat vooralsnog wel door. Contact: bingo@crescendo-bleiswijk.nl

Geen verzamelbeurs

Bleiswijk – De verzamelbeurs in De Leeuwerik op zaterdag 28 maart gaat niet door. Informatie: Maja/Bert van Kampen, tel. 010-5216622.

Concert Dorpskerk afgelast

Bleiswijk – Het concert op 28 maart in de Bleiswijkse Dorpskerk zal niet doorgaan in verband met het coronavirus. Zij die bij Primera een kaart kochten kunnen het geld terughalen. De kans dat het concert op een andere datum plaatsvindt, is uiterst klein in verband met het plannen van een goede datum, aldus Jan Dammes, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk.

Mededeling Thuiszorgwinkel

Bleiswijk – De spreekuren Ergotherapeut en Zitspecialist in de Thuiszorgwinkel aan de Dorpsstraat 3 alsmede de bloeddrukmeting gaan woensdag 1 april niet door. Schoenspecialist Van Asperen is wel aanwezig (onder voorbehoud van maatregelen overheid).

Uitstel lezing Jean-Jacques Suurmond

Bleiswijk – De op 2 april geplande lezing van dr. Jean-Jacques Suurmond in de Open Hof is tot nader order uitgesteld.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Orgelconcert Dorpskerk Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 6 juni organiseert Arjan Breukhoven een tweetal orgelconcerten …

Geef een reactie