zondag 29 maart 2020 | week 13
Home » Advertorial » Handen wassen bij PLUS Koelhuis

Handen wassen bij PLUS Koelhuis

Bergschenhoek – PLUS Koelhuis heeft met Helmer installatie een geweldig meubel ontwikkeld zodat gasten hun handen kunnen wassen en desinfecteren. Op zaterdag begonnen met een idee en maandagmiddag met lokale partijen vervaardigd. Helmer installatie is zondag direct begonnen en De Potter Media heeft binnen 24 uur stickers ontworpen en afgeleverd. “Echt, in deze bijzondere tijd is dit bijzondere gaaf!”, aldus Jordy Koelhuis.

Check Also

Bülent draagt steentje bij aan tekort mondkapjes

Berkel en Rodenrijs - In zijn winkel Suithome aan het Westerwater 22 heeft Bülent al jaren zijn modezaak voor mannen en vrouwen. Nu de coronacrisis heeft toegeslagen, gaat hij op geheel vrijwillige basis op een andere manier aan het werk.