zondag 29 maart 2020 | week 13
Home » Politieberichten » Advies voor gebruikers van keyless auto’s

Advies voor gebruikers van keyless auto’s

Lansingerland – De politie heeft het volgende advies voor autobezitters die hun voertuig kunnen openen zonder gebruik te maken van een sleutel. “Bedenk dat deze auto’s vaak doelwit zijn van inbrekers en autodieven. De codestraal van een dergelijke sleutel is eenvoudig uit te lezen, ook van buiten de woning. Laat nooit de sleutel zo maar liggen, maar stop hem in een blik of een blikken trommel. Zo zorgt u ervoor dat de code van de sleutel niet is op te vangen en de inbrekers op zeer simpele wijze onderdelen of zelfs de hele auto meenemen.”

Check Also

Inbraak in bedrijfspand

Bleiswijk – Bij een bedrijfspand aan de Brandpuntlaan-Zuid in Bleiswijk is op woensdagavond 18 april …

Geef een reactie