zondag 29 maart 2020 | week 13
Home » Politiek » CDA-café afgelast

CDA-café afgelast

Vanwege de maatregelen die zijn genomen om het coronavirus te bestrijden deelt het CDA-Lansingerland mede dat het CDA-Café “Kennismaken met Jan-Willem van den Beukel” op donderdag 19 maart is afgelast.
Dit CDA-Café met de kennismaking zal op een later moment plaatsvinden.

Check Also

Afvalverwerkingsbedrijf in Groenzoom gaat op termijn weg

Lansingerland - Het college van b. en w. stuurde op woensdag 18 maart jl. een informatieve brief aan de gemeenteraad over de beroepszaak door het afvalverwerkingsbedrijf van Gebr. Van der Voort aan Noordersingel 127a bij de Raad van State. De Afdeling Bestuursrechtspraak deed op 19 februari jl. einduitspraak over de bestemming van het perceel in bestemmingsplan Groenzoom.

Geef een reactie