zondag 29 maart 2020 | week 13
Home » Sport » Goud voor Sanneke de Neeling

Goud voor Sanneke de Neeling

Bleiswijk – Sanneke de Neeling (23), lid van Schaatsvereniging Lansingerland, heeft vorige week tijdens het WK schaatsen voor studenten op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam beslag weten te leggen op goud op de 1000 meter. Daarmee sloot ze het seizoen positief af. Door een teleurstellend optreden tijdens het eerder verreden NK Afstanden liep ze het WK Afstanden en WK Sprint mis. Ze werkt nu toe naar het volgende seizoen en is vast van plan zich daarin verder te verbeteren.

Check Also

Berkelse wielerdag slaat een jaartje over

Berkel en Rodenrijs - Het bestuur van het wielercomité van de Berkelse Wielerdag heeft besloten om de 65ste Ster van Berkel, de jubileumeditie, te verplaatsen naar 2021. Dit nadat het bestuur de wielerdag al had verplaatst naar vrijdagavond 10 juni, in verband met Opperdepop. "Aflassen was niet makkelijk", weet voorzitter Leon Brabander, "maar deze tijd vraagt van veel ondernemers andere aandacht".

Geef een reactie