zondag 29 maart 2020 | week 13
Home » Sport » Nieuwe trainingspakken voor Berkel 9
.

Nieuwe trainingspakken voor Berkel 9

Nieuwe trainingspakken voor Berkel 9

Berkel en Rodenrijs – Heren 9 van CVV Berkel is in nieuwe trainingspakken gestoken. De pakken zijn geschonken door Italiaans restaurant Da Mario, gevestigd in de Herenstraat in Berkel Centrum. Op de foto zien we Mario en dochter Sezen van Italiaans Restaurant Da Mario samen met Heren 9 van CVV Berkel.

Check Also

Berkelse wielerdag slaat een jaartje over

Berkel en Rodenrijs - Het bestuur van het wielercomité van de Berkelse Wielerdag heeft besloten om de 65ste Ster van Berkel, de jubileumeditie, te verplaatsen naar 2021. Dit nadat het bestuur de wielerdag al had verplaatst naar vrijdagavond 10 juni, in verband met Opperdepop. "Aflassen was niet makkelijk", weet voorzitter Leon Brabander, "maar deze tijd vraagt van veel ondernemers andere aandacht".

Geef een reactie