maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » ‘Gospel Unlimited’ zingt in Opendeurdienst
'Gospel Unlimited' tijdens een optreden.

‘Gospel Unlimited’ zingt in Opendeurdienst

‘Gospel Unlimited’ zingt in Opendeurdienst

Bleiswijk – In PKN kerk de Open Hof vindt zondagavond 8 maart een gezamenlijke opendeurdienst plaats. Medewerking verleent ‘Gospel Unlimited’ uit Sliedrecht. Aanvang 19.00 uur, de kerk aan de Dorpsstraat 50 gaat om 18.30 uur open.

‘Gospel Unlimited’ zal een diversiteit aan liederen ten gehore brengen, denk aan ‘When the Lord says go’, ‘Crown Him with many crowns’ en ‘Ik ben veilig in Uw hand’. Het koor zal ook tijdens de dienst de samenzang begeleiden.
Het gospelkoor, dat onder leiding staat van dirigent Marcel van der Poel, bestaat uit twintig mannen en vrouwen die uit diverse plaatsen in West-Nederland afkomstig zijn. Hun drijfveer is door middel van gospelsongs het Evangelie uit te dragen. Ze verzorgen optredens in onder andere kerken en dorpshuizen, bij korenfestivals, in theaters en evenementenhallen, in tehuizen en tijdens conferenties.
Ook dominee Esmeralda Mandemaker uit Noordwijkerhout die de leiding van dit samenzijn heeft, zal het gesproken deel voor haar rekening nemen. Het thema van deze gezamenlijke opendeurdienst is ‘Waarom ik”.
De gezamenlijke commissie verwacht dat het vol zal zijn. Kom op tijd!
Informatie over de deelnemende kerken is te vinden op de websites www.dorpskerkbleiswijk.nl en www.gereformeerdekerkbleiswijk.nl .

Check Also

D66: Samen vieren we de zomervakantie in Lansingerland

Lansingerland – Deze zomer wordt anders dan andere, want veel van onze inwoners zullen door …

Geef een reactie