maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Maatje worden voor een moeder of vader
Een maatje kan een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van een gezin.

Maatje worden voor een moeder of vader

Humanitas Home-Start Lansingerland

Maatje worden voor een moeder of vader

Lansingerland – Dit voorjaar gaat er bij Humanitas Home-Start Lansingerland weer een boeiende training van start om maatje te worden van een moeder of vader.

Wat komt er kijken bij maatje zijn van een ouder? Het is eenvoudiger dan het misschien lijkt. Gezellig op de bank een kopje thee drinken. Mee naar buiten met moeder en de kinderen en lekker uitwaaien in het park. Een spelletje doen met de oudste kinderen zodat vader de jongste wat aandacht kan geven.
Als Maatje bij Home-Start maak je een groot verschil bij ouders die wel wat support kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van ziekte, eenzaamheid of lichte opvoedproblemen. Of bij een gezin dat niet uit Nederland komt en graag meer bekend wil raken met de Nederlandse gewoonten.
Bij Home-Start is men thuis in allerlei gezinnen in Lansingerland.
Na een kennismaking met Home-Start word je als maatje gekoppeld aan een gezin dat bij jou past. Eén keer per week ga je een paar uurtjes langs bij dit gezin.
Wie interesse heeft om maatje te worden kan vrijblijvend contact opnemen met Humanitas Home-Start Lansingerland, tel. 06 – 24361018 / 06 -10026711 of mail naar: home-start.lansingerland@humanitas.nl .

Check Also

D66: Samen vieren we de zomervakantie in Lansingerland

Lansingerland – Deze zomer wordt anders dan andere, want veel van onze inwoners zullen door …

Geef een reactie