maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Gratis snoeiafval ophalen
Bundel het snoeiafval. Foto: gemeente Lansingerland.

Gratis snoeiafval ophalen

Gratis snoeiafval ophalen

Lansingerland – Als extra service haalt Renewi tussen 9 en 12 maart gratis snoeiafval bij u thuis op. Aanmelden is verplicht. Dit kan tot vrijdag 6 maart 2020.

Het voorjaar is dé tijd om in de tuin aan de slag te gaan. Het volgende tuinafval mag in de GFT container: onkruid, klein snoeiafval, gemaaid gras, bladeren maar ook snijbloemen en resten van (kamer)planten. Uiteraard kan de GFT container ook gebruikt worden voor keukenafval.

Let op

Snoeihout dient handzaam en gebundeld voor uw woning te worden aangeboden. Het snoeiafval mag niet zwaarder zijn dan 25 kg met een maximale lengte van een meter. Bied maximaal 2 kuub per keer aan. Snoeiafval in zakken of dozen wordt niet meegenomen.
Wie veel tuinafval heeft, kan dit ook zelf wegbrengen naar het afvalbrengstation in Bergschenhoek, Bosland 51.

Een afspraak maken voor het gratis afhalen van snoeiafval kan via www.mijnafvalwijzer.nl of bel met de klantenservice van Renewi, tel. 010 – 445 41 99.
Wie vragen heeft, kan eveneens met de klantenservice van Renewi contact opnemen via het hiervoor vermelde telefoonnummer of stel uw vraag per e-mail: lansingerland@renewi.com .

Check Also

D66: Samen vieren we de zomervakantie in Lansingerland

Lansingerland – Deze zomer wordt anders dan andere, want veel van onze inwoners zullen door …

Geef een reactie