vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Algemeen » Verrassende ledenvergadering NOOVA
De afscheid nemende bestuursleden werden op originele wijze bedankt voor hun inzet.

Verrassende ledenvergadering NOOVA

Verrassende ledenvergadering NOOVA

Lansingerland/Oostland – Op maandag 17 februari kende de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van NOOVA, het vrouwennetwerk in de regio Oostland, een verrassende invulling. Na een maaltijd, de ALV en de driejaarlijkse bestuurswisseling, stond er een zangworkshop op het programma.

Allereerst genoten de leden van NOOVA van een heerlijke maaltijd bij Bravo Coffee & Lunch in winkelcentrum De Parade in Nootdorp. Vervolgens kwamen er serieuze zaken aan de orde tijdens de ALV.
Na drie jaar namen bestuursleden Hanneke Bor, Janny Teensma-Broos en Bernadette Kortmann afscheid van hun taken. Zij presenteerden de resultaten van afgelopen jaar en gaven het stokje over aan de nieuwe bestuursleden Izabella Ridder (Ridder Catering + Events), Renate Jalving (Next Level Business Support) en Wian Tosseram (Feel It Therapie). Mooi om te zien en te horen dat door de inzet van zovelen NOOVA uit een fijne groep ondernemende vrouwen bestaat die met elkaar van zoveel meer waarde zijn dan alleen.
De nieuwe bestuursleden hebben hun talenten direct laten zien: op originele wijze – een prachtig lied met begeleiding op keyboard – werden de oude bestuursleden bedankt voor hun inzet. De hele groep is daarna zingend het NOOVA-jaar uitgegaan. Een interessante zangworkshop maakte de avond compleet.

De stip

Ben jij ook een ondernemende vrouw met pit? Dan kom je bij NOOVA met stip op één! Introducées en leden mogen tijdens bijeenkomsten op de ‘stip’ aandacht vragen voor hun onderneming, vragen en prestaties.
Een mooie kans waar veel leden regelmatig gebruik van maken. Mooie profilering en nog mooier: tijdens de volgende NOOVA-avond op woensdag 18 maart kan je leren pitchen.
Wil je kennismaken met NOOVA? Kijk dan op www.noova.nl .

Check Also

Pieter van de Stadt: “We houden vol tot eind april of zo lang als noodzakelijk is.”

Geef een reactie