vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Nieuws » Spannend bedrijventoernooi Volley2b

Spannend bedrijventoernooi Volley2b

Spannend bedrijventoernooi Volley2b

Bergschenhoek – Op donderdag 20 februari organiseerde Volley2b het jaarlijkse Volleybal Bedrijventoernooi. Zoals ieder jaar was het aantal deelnemers met achttien teams optimaal en moest helaas een aantal teams worden teleurgesteld door het gelimiteerde aantal. Maar niet getreurd: in mei wordt hoogstwaarschijnlijk een zomereditie gehouden en kunnen de inschrijvers die buiten de boot vielen, toch een toernooi spelen.

Titelverdediger Beren Bleiswijk was met twee teams weer goed vertegenwoordigd, zoals ook andere vertrouwde gezichten, Outdoor Valley, Zweminstituuut, Plantise van Leo Ammerlaan en Fysio’s IJsselland, weer meededen. Dit jaar konden verrassend ook veel nieuwe namen worden verwelkomd, wat onderstreept dat het toernooi niet alleen lokaal maar ook regionaal belangstelling heeft van sportieve bedrijven. Partners van de vereniging Fundament Advies, Fysio Fitality en de Beren Bleiswijk waren ook vertegenwoordigd met enthousiaste teams. Het was een avond vol volleybal, maar ook met amusement tijdens de pauzes: een goed buffet van gildepoelier Leon van den Berg, een darttoernooi en een sportieve pubquiz hielden de deelnemers de gehele avond op sportieve manier bezig. Het resultaat was veel plezier, mooie inzet en collega’s die elkaar ook eens buiten de bedrijfsuren beter leerden kennen. Volley2b was enorm blij met de enthousiaste reacties deze avond.

In het wit de finalisten Holland America Brothers en in het zwart Fysio Fitality.

Spannend

Het ging uiteindelijk natuurlijk om de volleybalcompetitie. In drie poules mocht ieder team vijf wedstrijden spelen voor de kruisfinales. Het was opvallend dat er heel sportief werd gespeeld en dat wedstrijden dit jaar veel spanning en heel veel energie met zich mee brachten. Zoals bij elke competitie kunnen maar enkelen de winnaar zijn en dus plaatsten Holland America Brothers, Fysio Fitality (als nieuwkomer), de Misfits en Steeds Beter Ballen zich voor de kruisfinales. In de kruisfinales werden de contouren al snel zichtbaar van wie de finales voor zich opeisten. Holland America mocht het opnemen tegen het sportieve team van Fysio Fitality. In die finale bleek dat de avond in het Ackerfietje ook zijn tol eiste en was America Brothers duidelijk een maatje te groot voor de fysiotherapeuten uit Bergschenhoek. In het veld ernaast eiste de Misfits de derde plek duidelijk op tegen het SBB team uit Zoetermeer. Al met al een geweldige avond met een terechte winnaar. Terwijl de prijzen voor het darten en de pubquiz werden verdeeld, namen de winnaars hun prijzen in ontvangst.
Volley2b wil alle deelnemers hartelijk danken voor hun deelname en hoopt ze weer te mogen verwelkomen tijdens een nieuwe editie.

Check Also

Pieter van de Stadt: “We houden vol tot eind april of zo lang als noodzakelijk is.”

Geef een reactie