vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Algemeen » Open inloop VIP

Open inloop VIP

Lansingerland – Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland helpt mensen graag zodat ze leuk vrijwilligerswerk vinden. Maak een afspraak of loop eens binnen, bijvoorbeeld op dinsdag 3 maart of donderdag 19 maart, beide keren tussen 10.00 en 11.00 uur, in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek.
Vrijwilligerswerk doe je niet alleen voor een ander, maar ook voor jezelf. Het is leuk om te doen, je doet iets voor anderen en de samenleving, je kunt leren, je kennis inzetten, je talenten ontwikkelen en het brengt sociale contacten, afwisseling en plezier.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Check Also

Pieter van de Stadt: “We houden vol tot eind april of zo lang als noodzakelijk is.”

Geef een reactie