vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Algemeen » Eerste paal Jumbo op Bleizo
V.l.n.r. Karel de Jong (Jumbo) Joes Daemen (ontwikkelaar Somerset Capital Partners) de heer en mevrouw Van Eerd (oprichters Jumbo) Kathy Arends (wethouder Lansingerland) Tim Beckmann (ontwikkelaar Somerset Capital Partners) Jan Iedema (wethouder Zoetermeer) en Willem Bosman (ontwikkelaar Somerset Capital Partners).

Eerste paal Jumbo op Bleizo

Eerste paal Jumbo op Bleizo

Bleiswijk – Jumbo, Somerset Capital Partners, de gemeenten Zoetermeer en Lansingerland hebben dinsdag 18 februari de eerste paal geslagen voor het distributiecentrum van Jumbo op Bleizo. Het distributiecentrum gaat naar verwachting begin volgend jaar open.

Bleizo-voorzitter en wethouder Economie in Zoetermeer, Jan Iedema, is verheugd dat Jumbo zich op Bleizo vestigt. “Dit brengt veel werkgelegenheid met zich mee voor Zoetermeer, Lansingerland, en de regio. Dat is goed nieuws voor de arbeidsmarkt en het biedt ook kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”
Het distributiecentrum gaat dienst doen als centraal laad- en lospunt van waaruit klanten hun online bestelde boodschappen thuis kunnen ontvangen.
Wethouder Economie in Lansingerland, Kathy Arends geeft aan dat de komst van Jumbo nog eens onderstreept dat de A12 Corridor een echte logistieke hotspot aan het worden is. “Dat is goed voor onze economie. En onze inwoners kunnen straks van een online boodschappendienst gebruik maken. Dit mes snijdt aan vele kanten”, aldus Arends.

Check Also

Pieter van de Stadt: “We houden vol tot eind april of zo lang als noodzakelijk is.”

Geef een reactie