zondag 29 maart 2020 | week 13
Home » Nieuws » Concert at the Park betekent twee dagen feest
De leden van de Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs.

Concert at the Park betekent twee dagen feest

Zorg dat je erbij bent!

Concert at the Park betekent twee dagen feest

Lansingerland – Als je zin hebt in een gaaf feest is het slim 27 en 28 maart alvast te blokken in je agenda. Want dan wacht de derde editie van Concert at the Park in het Annie M.G. Schmidtpark, ook ditmaal georganiseerd door de leden van De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs. Een groot aantal inwoners van Lansingerland draagt de gekozen goede doelen een warm hart toe. Reden te meer om aanwezig te zijn bij het Concert at the Park.

Trees Borkus-Henskens

Naast de leden van De Ronde Tafel wordt het feest ook ditmaal mogelijk gemaakt dankzij de hulp van een groot aantal vrijwilligers van lokale verenigingen en clubs. Zij doen dit voor het welslagen van het feest, maar hoe meer leden van een club zich inzetten des te meer ontvangen zij als het geld wordt gedeeld. Zij vormen met elkaar elk jaar een van de goede doelen: de verenigingen en clubs uit de eigen gemeente!

De tent die vorig jaar op het feestterrein werd opgebouwd.

De opbouw

De derde editie van Concert at the Park wordt nog grootser en beter dan de voorgaande twee en geldt als het grootste Tafelevenement van het land. Er is ditmaal gekozen voor twee dagen. Met weer een schitterende feesttent op het terrein, ditmaal uitgebreid met een foodcourt en tal van kramen, een mooie entree met een lichtshow, een grote bar en een toegangskaart die inclusief toilet en garderobe is. De muntprijs is gelijk gebleven en blijkt een goede lokale prijs.

Vrijdagavond

Vrijdagavond 27 maart gaat het helemaal los met het Foute Feest. Dat verkleedfeest vormde jarenlang een traditie en wordt weer in ere hersteld. Op vrijdag komen artiesten langs die er samen met de vele gasten een onvergetelijk feest van zullen gaan maken: Trafassi, Def Rhymz, Zanger Rinus, Dries Roelvink, Gebroeders Ko, Bonnie St. Claire, Barry Badpak en Marco Kraats.

Kidsfeest en Concert

Zaterdag 28 maart begint ’s ochtends met een feest voor de kinderen: het Pannekoe Kidsevent. Woezel & Pip brengen die ochtend een bezoek aan Concert at the Park en presenteren speciaal voor de jonge bezoekertjes een leuke voorstelling vol spannende avonturen. Ze ontmoeten die ochtend ook hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje. Na de show volgt een Meet & Greet en kunnen de kinderen op de foto met Woezel en Pip. De voorstelling begint om 11.00 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar (kinderen van 0 en 1 jaar gratis). De toegang is € 14,- per persoon, inclusief een lekkere smultas voor de kids.
Op zaterdagavond komen onder andere Rolf Sanchez, Sjaak en André Hazes jr met band er een onvergetelijke Concert at the Park avond van maken voor heel Lansingerland en omgeving. Die avond staat ook weer een grootse veiling op het programma met unieke kavels.

Goede doelen

Vorig jaar is mede dankzij de vele bezoekers in totaal € 82.500,- uitgereikt aan lokale goede doelen. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar lokale goede doelen en natuurlijk willen de leden van De Ronde Tafel er ditmaal ruim overheen! De goede doelen van dit jaar zijn ten eerste de lokale verenigingen. Het feest is mede mogelijk door hun inzet. Deze inzet wordt naar ratio van inzet vergoed aan hun eigen vereniging. Andere goede doelen van dit jaar zijn de Stichting TAAI (lokale stichting die gestart is vanuit Bergschenhoek), Make a Wish en Stichting Neurofibromatose.

Via de site www.concert-at-the-park.nl zijn nog kaarten verkrijgbaar voor zowel de ochtend als de beide avonden. Maar wacht niet te lang, want op=op en vol=vol.

Check Also

Wethouder Ankie Van Tatenhove: “Zorg ook goed voor uzelf, we hebben u nog een tijd hard nodig.”

Geef een reactie