zaterdag 22 februari 2020 | week 08
Home » fbpost » Frauduleuze e-mail SVHW in omloop

Frauduleuze e-mail SVHW in omloop

Frauduleuze e-mail SVHW in omloop

Lansingerland – Er is momenteel een frauduleuze e-mail in omloop. Deze e-mail lijkt van SVHW afkomstig maar dit is zeker niet het geval, zo meldt de gemeente Lansingerland op haar website. De verzenders dreigen met beslaglegging indien u niet overgaat tot betaling op het rekeningnummer LU326133820019489309.
Ga zeker NIET over tot betaling! Deze e-mail is niet van SVHW afkomstig.
SVHW zal nooit aanmaningen en/of dwangbevelen per e-mail naar u toesturen.
Een voorbeeld van de nep mail ziet u bij dit bericht.
Bij twijfel over de echtheid van e-mails/brieven kunt u bellen met het klantcontact center, tel. 0186 577 222.

Check Also

Jamila mag naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

Lansingerland - Twaalf basisscholen uit Lansingerland stuurden donderdag 13 februari een van hun leerlingen door naar de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Ze waren de kampioenen van de eerder georganiseerde schoolrondes en gingen het die dag opnemen tegen elkaar. De beste kon rekenen op deelname aan de volgende ronde: de regionale kwartfinale op 18 maart in Voorburg.

Geef een reactie