woensdag 8 april 2020 | week 15
Home » fbpost » Frauduleuze e-mail SVHW in omloop

Frauduleuze e-mail SVHW in omloop

Frauduleuze e-mail SVHW in omloop

Lansingerland – Er is momenteel een frauduleuze e-mail in omloop. Deze e-mail lijkt van SVHW afkomstig maar dit is zeker niet het geval, zo meldt de gemeente Lansingerland op haar website. De verzenders dreigen met beslaglegging indien u niet overgaat tot betaling op het rekeningnummer LU326133820019489309.
Ga zeker NIET over tot betaling! Deze e-mail is niet van SVHW afkomstig.
SVHW zal nooit aanmaningen en/of dwangbevelen per e-mail naar u toesturen.
Een voorbeeld van de nep mail ziet u bij dit bericht.
Bij twijfel over de echtheid van e-mails/brieven kunt u bellen met het klantcontact center, tel. 0186 577 222.

Check Also

Het gaat CBS Boterdorp om het welzijn van de leerlingen

Lansingerland - De scholen blijven nog een tijdje gesloten. Schoolleiders en leraren doen er nog een schepje bovenop. We spraken met teamleden, een ouder en leerlingen van CBS Boterdorp in Bergschenhoek hoe het onderwijs nu georganiseerd wordt en hoe iedereen het een beetje volhoudt.

Geef een reactie