zaterdag 22 februari 2020 | week 08
Home » Sport » Badminton

Badminton

Berkel en Rodenrijs – BBV PIP 1 heeft zondag 9 februari de laatste competitiewedstrijd gespeeld, een thuiswedstrijd tegen BC Delft 2. De herendubbel werd gewonnen door Milan Koor en Jim Rauxloh. Daarna verloren de dames Rachelle Mostert en Aranka Geene helaas hun dubbel na goed spel. Vervolgens won Milan de herensingle en de tweede herensingle werd helaas nipt verloren door Jim. Tussenstand 2-2. Daarna stonden de damessingles van Rachelle en Aranka op het programma. Deze werden beide ondanks het goede spel helaas verloren. De laatste twee mixen van het seizoen werden gespeeld door Jim en Rachelle en door Milan en Aranka. Jim en Rachelle verloren hun wedstrijd. De tweede mix was heel spannend, maar werd helaas ook verloren door PIP en daarmee kwam de eindstand op een 6-2 nederlaag. De eindpositie in de afdeling is de zevende en voorlaatste plaats. Daarmee is team 1 waarschijnlijk gedegradeerd naar de 5e divisie.

Check Also

Enthousiasme maakt mooi evenement van Lansingerland Run

Berkel en Rodenrijs - Wat verleden jaar als een probeersel begon, staat nu stevig in de schoenen. De Lansingerland Run had vorig jaar al een aantrekkingskracht met ruim veertienhonderd lopers. De editie van zondag 16 februari moet de organisatie tot tevredenheid hebben gestemd. Met het bordje 'uitverkocht' trokken 2500 deelnemers de 'stoute' schoenen aan. Beginners en geoefende lopers en vooral ook jeugd stonden aan de start.

Geef een reactie