vrijdag 10 april 2020 | week 15
Home » Algemeen » Valentijnsliefde in Berkel Centrum

Valentijnsliefde in Berkel Centrum

Valentijnsliefde in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Februari is voor velen de maand van Valentijn en de liefde die daarmee gepaard gaat. Winkeliersvereniging Berkel Centrum staat daar al enkele jaren bij stil met een leuke fotoactie.

Ditmaal met een bezoek aan de All You Need Is Love Photobooth die op zaterdagmiddag 8 februari op Het Plein in Berkel Centrum stond opgesteld in een tent en waar alle bezoekers van het centrum – al of niet verliefd of met een ‘stiekem’ oogje op iemand – een foto konden laten maken. Maar ook op de foto met je gezin, vriendin, dochter, schoonvader, vriend of wie je dan ook lief vond; het kon allemaal. Iedereen kreeg direct een print mee en ook werd er een doorgestuurd via email.
Maar daar bleef het niet bij. Met het maken van de foto deed je meteen mee met een leuke actie die hieraan gekoppeld was; het winnen van een lunch of diner voor twee bij een van de lokale horecagelegenheden in het Valentijnweekend!
Er werden die middag in totaal acht koppels verrast; ze kregen een mail thuis dat ze de Valentijnsprijs hadden gewonnen.
Op de website van de Winkeliersvereniging Berkel Centrum kunnen de foto’s nog eens worden bekeken. www.winkelcentrum-berkel.nl .

Check Also

Philip rapt er op los

Bergschenhoek - De 8-jarige Philip Buurman is een liefhebber van rappen. Hij rapt graag mee met bekende rappers zoals Ali B en Snelle. Toen hij de rap van Ali B en Jandino hoorde (1,5 meter) kwam de leerling van CBS de Acker op een idee.

Geef een reactie