zaterdag 22 februari 2020 | week 08
Home » Advertorial » Nieuwe Kia Sorento debuteert in Genève
De nieuwe KIA Sorento.

Nieuwe Kia Sorento debuteert in Genève

Nieuwe Kia Sorento debuteert in Genève

Kia onthult binnenkort de geheel nieuwe Sorento. Hij beleeft zijn wereldpremière tijdens de Geneva Motorshow 2020.

De vierde generatie van het wereldwijde topmodel van Kia is de nieuwste toevoeging aan de grote en vernieuwde SUV line-up van het merk. Hij is de eerste Kia die is gebaseerd op het nieuw ontwikkelde platform voor mid-size SUV’s en gaat de lat in het segment verleggen op het gebied van interieurruimte en praktische eigenschappen.
De nieuwe Sorento staat bol van de technologie. Hij is de eerste Sorento met hybride-technologie en komt met een groot aantal innovatieve features waaronder geavanceerde rijassistentiesystemen en de nieuwste generatie infotainmentsystemen met verregaande connectiviteit.
De Sorento is een belangrijk model voor Kia. Sinds zijn lancering in 2002 is de grote SUV al meer dan drie miljoen keer verkocht. De nieuwste generatie wordt onthuld in Genève op 3 maart 2020.

Check Also

Van der Linde Catering + Evenementen naar Dubai Expo 2020

Berkel en Rodenrijs - Nederland neemt deel aan de Dubai Expo 2020. Deze wereldtentoonstelling wordt gehouden van 20 oktober tot 10 april 2021. Van der Linde Catering + Evenementen, gevestigd op Oudeland, zal de catering in het publieksrestaurant en de business lounge van het Nederlands paviljoen verzorgen.

Geef een reactie