zaterdag 22 februari 2020 | week 08
Home » Algemeen » Pauselijke onderscheiding

Pauselijke onderscheiding

Berkel en Rodenrijs – Graag laat Ria Rijnboutt haar pauselijke onderscheiding zien die zij eind vorige maand ontving voor haar jarenlange vrijwillige inzet in het Franciscus Gasthuis. Ze ontving niet de Pro Ecclesia et Pontifice, maar de pauselijke onderscheiding Bene Merenti die staat voor een dienstbaar persoon. Na 45 jaar nam Ria tevens afscheid van het werk dat zij als vrijwilliger met zoveel plezier deed voor haar medemens.

Check Also

“Ik streef ernaar alle spelers een rol te geven”

Lansingerland - Als er één vereniging in Lansingerland is die haar naam in de loop der jaren heeft gevestigd dan is het wel Toneelvereniging 't Foetligt. Al vele jaren brengt ze toneelstukken op de planken waar het publiek dol op is. Een avondje lachen doet de mens goed, want meestal zorgt de vereniging voor veel humor tijdens haar voorstellingen. Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart speelt 't Foetligt de komedie in drie bedrijven 'Vreemde vogels en rare mensen'. De titel alleen al voorspelt weer een fijne toneelavond!

Geef een reactie