woensdag 8 april 2020 | week 15
Home » Algemeen » Pauselijke onderscheiding

Pauselijke onderscheiding

Berkel en Rodenrijs – Graag laat Ria Rijnboutt haar pauselijke onderscheiding zien die zij eind vorige maand ontving voor haar jarenlange vrijwillige inzet in het Franciscus Gasthuis. Ze ontving niet de Pro Ecclesia et Pontifice, maar de pauselijke onderscheiding Bene Merenti die staat voor een dienstbaar persoon. Na 45 jaar nam Ria tevens afscheid van het werk dat zij als vrijwilliger met zoveel plezier deed voor haar medemens.

Check Also

Philip rapt er op los

Bergschenhoek - De 8-jarige Philip Buurman is een liefhebber van rappen. Hij rapt graag mee met bekende rappers zoals Ali B en Snelle. Toen hij de rap van Ali B en Jandino hoorde (1,5 meter) kwam de leerling van CBS de Acker op een idee.

Geef een reactie