vrijdag 28 februari 2020 | week 09
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op donderdag 13 februari wordt er oud papier opgehaald door de scholen in Bergschenhoek. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen op een mooie opbrengst!

Benefietconcert met popsongs

Bergschenhoek – Zaterdagavond 15 februari slaan de Band for Benefits en Zending Hervormd Bergschenhoek de handen ineen en organiseren ze een benefietconcert in de Hervormde kerk, Kerkstraat 1. De gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan zal in deze muzikale bijbelvertelling met als titel ´All you need is love’ centraal staan. Een bijbelverhaal verteld en muzikaal ondersteund door hedendaagse popsongs. Kaarten à € 5 zijn te koop via www.bandforbenefits.eventbrite.nl. Zaal open 20.30 uur, aanvang 21.00 uur, einde ca. 22.30 uur. De opbrengst van deze avond gaat naar twee zendingsdoelen. Sijmen en Annelies den Hartog zijn via de GZB naar Thailand uitgezonden en bezig met het opbouwen van Christelijke gemeenten door middel van evangeliseren, lesgeven op basisscholen en het ondersteunen van Thaise christenen bij het opbouwen van hun geloofsleven. Ronald en Lilian de Graaf in Zuid-Afrika zijn uitgezonden door Operatie Mobilisatie en instrueren jongeren die de Mission Discipleship Training (MDT) volgen.

Après-ski Outdoor Valley

Bergschenhoek – Zondag 16 februari opent Outdoor Valley Wintersport de deuren van haar Stube voor een Après-ski feest. Trek je lederhosen of je mooiste skipak uit de kast en waag je in Oostenrijkse sferen. Vanaf 15.00 uur wordt de Stube gevuld met gezellige Après-ski muziek. Het eerste uur is er gelijk een Happy hour. Naast heel veel bier en glühwein zijn er natuurlijk ook lekkere hapjes. Het feestje loopt door tot 19.00 uur. Adres: Rottebandreef 10 te Bergschenhoek (bij de skibaan). Informatie: www.outdoorvalleywintersport.nl/apres-ski-feest/

Klaverjassen PV De Vrijheid

Bergschenhoek – Op maandagavond wordt er geklaverjast in het clubgebouw van Postduivenvereniging De Vrijheid, Sporthoekpad 2. Aanvang 20.00 uur. Inschrijfgeld: € 3, dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Handwerkclub in Ontmoet!

Bergschenhoek – Elke dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur is er in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, een handwerkclub waar men kan breien, haken en borduren. Een eigen handwerkproject kan meegenomen worden en onder het genot van een kopje koffie/thee en een praatje kan men daarmee aan de slag gaan. Ook mensen die nog geen handwerk hebben kunnen gezellig langs komen om ideeën op te doen of om te leren met de naald om te gaan. Meedoen is gratis. Opgeven is niet nodig. Informatie: kijk op www.welzijnlansingerland.nl, tel. 010 – 5225545 of mail naar info@swsl.nl.

‘In Touch’ koffieochtend voor vrouwen

Bergschenhoek – Op dinsdag 18 februari is er van 9.30 tot 11.00 uur een open koffieochtend. Aukje Verwijs zal spreken over ‘Koesteren en bouwen… over vriendschap’, het zal gaan over openheid, kwetsbaarheid, verbondenheid. De vriendschap tussen David en Jonathan (1 Sam 18:4) en Jezus en Lazarus (Joh. 11:3-5) zullen hierbij centraal staan. Aukje werkt als docent en supervisor aan de Hogeschool Inholland en heeft daarnaast een coachingspraktijk. Een interkerkelijk initiatief van christenvrouwen uit de regio. Vanaf 9 uur is er koffie. Plaats: Hervormde kerk, Kerkstraat 1. Inlichtingen: tel. 015-3693596 (Aria) of de website vrouwenochtend.wix.com/intouch .

Soosmiddag KBO

Bergschenhoek – Dinsdag 18 februari is er weer een soosmiddag van de KBO Bergschenhoek. Deze soos staat in het teken van gezelligheid. Elkaar ’s middags ontmoeten in een leuke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee en natuurlijk zijn de spellendoos en de speelkaarten ook aanwezig. KBO-leden, maar ook introducés en aspirant- leden zijn van harte welkom. De parochiezaal van de St. Willibrordkerk aan de Smitshoek 120 is vanaf 13.30 uur open, aanvang 14.00 uur.

Bijeenkomst ZijActief

Lansingerland – Donderdag 20 februari ontvangt ZijActief Klaas Bakker die de uitvoering ‘Mooie Blauwe Donau’ op de planken zet. Muziek en theater dus. Natuurlijk wordt in dit programma over Wenen het bekende ‘An der schönen blauen Donau’ van Strauss gespeeld. Maar ook muziek van andere Weense componisten, zoals Mozart en Beethoven zullen te beluisteren zijn. Met filmbeelden van onder andere Sissy, Schönbrunn en de Lippizaners van de Spaanse Rijschool. Ook niet-leden van damesvereniging ZijActief zijn van harte welkom. Zij betalen € 4,50 p.p. entree. Locatie: Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Zaal open 19.45 uur, aanvang 20.00 uur. Informatie: Agnes van Akelijen-Vink, e-mail: agnesvanakelijen@lijbrandt.nl, tel. 010 – 5215969 of 06 – 26713389.

Check Also

PRIKBORD BLEISWIJK

Inloopspreekuur SeniorWeb Bleiswijk – Wie computerproblemen heeft, kan iedere donderdag van 13.30 – 15.00 uur …

Geef een reactie