zaterdag 22 februari 2020 | week 08
Home » fbpost » Struinen met de Kapoentjes
Lekker struinen door de natuur.

Struinen met de Kapoentjes

Struinen met de Kapoentjes

Bergschenhoek – Natuur- en Vogelwacht Rotta organiseert woensdagmiddag 12 februari weer een activiteit met de Kapoentjes, kinderen van 4 t/m 6 jaar (samen met hun begeleiders). Meld je snel aan!

Lekker struinen door de natuur. Ook al is het nog winter, het wordt toch alweer wat warmer. als je oplet hoor je overal al weer vogels; knoppen springen open en sommige wilde planten laten hun kleurige bloemen al zien. Het lijkt soms al lente. Maar let erop dat je lekker warme kleren, handschoenen en stevige schoenen aandoet want het kan buiten nog best koud zijn.
Na de tocht door de natuur mogen de Kapoentjes in Natuurcentrum Trefpunt allemaal een uilenbal uitpluizen.
Deelname kost € 2,- per kind, inclusief drinken en een koekje. De activiteit duurt anderhalf uur en er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen.
Verzamelen op 12 februari om 14.00 uur bij Natuurcentrum Trefpunt Rotta, Hoeksekade 164, Bergschenhoek.
Je kunt je aanmelden om samen met je kind mee te komen struinen via rotta.jeugd@gmail.com. Als je nog niet eerder bent geweest vermeld dan ook graag voor-, achternaam en geboortedatum van je kind.
Voor meer info: https://www.rotta-natuur.nl/jeugd

Check Also

Jamila mag naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

Lansingerland - Twaalf basisscholen uit Lansingerland stuurden donderdag 13 februari een van hun leerlingen door naar de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Ze waren de kampioenen van de eerder georganiseerde schoolrondes en gingen het die dag opnemen tegen elkaar. De beste kon rekenen op deelname aan de volgende ronde: de regionale kwartfinale op 18 maart in Voorburg.

Geef een reactie