zaterdag 22 februari 2020 | week 08
Home » fbpost » Open dag Bevers Scouting Bleiswijk
.

Open dag Bevers Scouting Bleiswijk

Open dag Bevers Scouting Bleiswijk

Bleiswijk – Altijd al een kijkje willen nemen bij de Bevers? Dat kan! Scouting Bleiswijk organiseert op zaterdag 8 februari van 09.30 tot 11.30 uur een open dag bij de speltak Bevers. Jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar kunnen komen spelen en kennis maken met deze speltak. Locatie: clubhuis aan de Götzenhainsingel 5. Vind je het leuk om iedere week samen met de andere bevers spannende avonturen te beleven of uitdagende activiteiten te doen, stuur dan een mailtje naar beversbleiswijk@gmail.com en geef je op. Wil je nu al meer weten, neem dan een kijkje op de website www.scoutingbleiswijk.nl of op de facebookpagina BeversBleiswijk.

Check Also

Jamila mag naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

Lansingerland - Twaalf basisscholen uit Lansingerland stuurden donderdag 13 februari een van hun leerlingen door naar de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Ze waren de kampioenen van de eerder georganiseerde schoolrondes en gingen het die dag opnemen tegen elkaar. De beste kon rekenen op deelname aan de volgende ronde: de regionale kwartfinale op 18 maart in Voorburg.

Geef een reactie