vrijdag 28 februari 2020 | week 09
Home » Advertorial » Feest bij Visshop Berkel
Geralda en Sylvia.

Feest bij Visshop Berkel

Feest bij Visshop Berkel

Berkel en Rodenrijs – Het team van Visshop Berkel vierde afgelopen week feest met alle collega’s, omdat twee medewerksters 12,5 jaar werkzaam zijn bij de viswinkel aan het Westerplein 98 in Berkel Centrum.

Sylvia en Geralda zijn de vierde en vijfde werknemer die dit jubileum vieren. Voor deze gelegenheid is er een wisselbeker met daarop de namen van de jubilarissen. In 2012 kreeg Michael als eerste deze trofee die hij een jaar later overhandigde aan Peter. In 2014 ontving Katja de beker en zij gaf hem op haar beurt aan Sylvia die hem direct kon doorgeven aan collega Geralda.
Visshop Berkel is trots op dit team!

Check Also

Bekkers Men and Women

Maart is een bijzondere maand voor Mike Bekkers en zijn ouders. In die maand - 38 jaar geleden - gingen de ouders van Mike van start met een dames- en herenmodezaak in het centrum van Bleiswijk die de naam Paul’s Fashion vrijetijdsmode kreeg. De zaak liep goed en ook zoon Mike voelde wel iets voor de modebranche. Hij nam de zaak over en gaf er een eigen draai aan.

Geef een reactie