zaterdag 22 februari 2020 | week 08
Home » Nieuws » Medailles voor Yanna Busch op NK Baton Twirling

Medailles voor Yanna Busch op NK Baton Twirling

Medailles voor Yanna Busch op NK Baton Twirling

Berkel en Rodenrijs – Op 18 en 19 januari werd in de Topsporthal in Almere het Nederlands Kampioenschap Baton Twirling georganiseerd. Met tachtig verenigingen en 680 sporters werd er in diverse categorieën voor eremetaal gestreden. Succes was er voor de Berkelse Yanna Busch.

Yanna die traint bij het Rotterdams Twirl Team, kwam uit in drie teamonderdelen en drie solo-onderdelen Zij behaalde prachtige resultaten: drie keer goud en drie keer Nederlands Kampioen met al haar teamonderdelen en één keer brons met haar solo freestyle.
Met haar overige solo-onderdelen behaalde ze een zesde en negentiende plaats.
Lijkt het je leuk om ook te gaan twirlen? Het Rotterdams Twirl Team traint op dinsdag- en vrijdagavond in het trainingscomplex van het Thorbeckecollege in Rotterdam. Informatie: https://www.facebook.com/RotterdamsTwirlTeam/

Check Also

Jamila mag naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

Lansingerland - Twaalf basisscholen uit Lansingerland stuurden donderdag 13 februari een van hun leerlingen door naar de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Ze waren de kampioenen van de eerder georganiseerde schoolrondes en gingen het die dag opnemen tegen elkaar. De beste kon rekenen op deelname aan de volgende ronde: de regionale kwartfinale op 18 maart in Voorburg.

Geef een reactie