vrijdag 28 februari 2020 | week 09
Home » Algemeen » Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!
De line-up in beeld.

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland – Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Dit jaar duurt het festival drie dagen. Vond het festival vorig jaar op vrijdag en zaterdag plaats, dit jaar is het festivalterrein in het Annie M.G. Schmidtpark ook op donderdag geopend.
Maandag is de line-up bekend gemaakt.
Op donderdag 10 september zullen Duncan Laurence, Guus Meeuwis en Shaky Ground het podium beklimmen.
BLØF, Niels Geusebroek en DI-RECT vormen de muzikale line-up van vrijdag 11 september. Op zaterdag 12 september treden Alain Clark, de Nederpop All Stars met Henk Westbroek, Nol Havens & Lois Lane en André Hazes op.
“We zijn trots dat we voor het tweede jaar van Opperdepop zo’n mooie line-up bekend kunnen maken!” aldus de organisatie van het Opperdepop Festival. “Maar ook de bezoekers met een culinair hart hoeven zich geen zorgen te maken. Er zullen weer veel verschillende restaurants uit de regio aanwezig zijn op het festival. We maken de culinaire line-up later bekend.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop van Opperdepop Festival 2020 start op vrijdag 24 januari om 11.00 uur via www.opperdepopfestival.nl.
Vanaf dat moment tot maandag 27 januari 21.00 uur zijn de Early Bird Tickets verkrijgbaar, vanaf maandag 21.00 uur stijgen de prijzen en zijn de reguliere tickets te koop.
Een regulier dagticket kost in de Early Bird fase € 27,50. Een passe-partout voor volwassenen kost € 64,- tijdens de Early Bird. Voor kinderen (3 t/m 12 jaar) en jeugd (13 t/m 17 jaar) zijn er aparte tickets verkrijgbaar. Prijzen zijn inclusief € 1,50 servicekosten en exclusief kosten voor iDeal.

Check Also

Even voorstellen…

Lansingerland - Welkom bij de maandelijkse column van het duurzaamheidsplatform Lansingerland Samen Duurzaam. Vanaf deze plek wordt u geïnformeerd over wat er allemaal gebeurt rondom het thema duurzaamheid in Lansingerland. Deze maand stellen zij het Burgermeetnetwerk Lansingerland aan u voor.

Geef een reactie